Over Yooker

“Wij staan garant voor een persoonlijke aanpak en een transparante communicatie naar onze klanten”

verhaal

We zijn gestart vanuit passie voor webdesign & online marketing.

Yooker is een all-round marketingbureau gespecialiseerd in webdesign en communicatie. Het bedrijf is in 2017 ontstaan in Eersel en houdt zich voornamelijk bezig met het realiseren en beheren van moderne websites en webshops. Sinds 2018 maken ook fotografie en grafische vormgeving deel uit van de diensten van Yooker.

Hierbij kunt u denken aan sfeerimpressies van evenementen of bijvoorbeeld promotionele productfoto’s. Ook voor online marketing kunt u bij Yooker terecht. Wij staan garant voor een persoonlijke aanpak en een transparante communicatie naar onze klanten. Wilt u meer informatie? Neem dan gerust even contact met ons op en wij bekijken samen met u de mogelijkheden.

Team

Onze specialisten

sander

Eigenaar & Developer

Sander is onze specialist op het gebied van het ontwikkelen en optimaliseren van professionele websites en webshops. Op basis van uw wensen bekijkt hij samen met u, in een persoonlijk gesprek, wat de mogelijkheden zijn voor uw bedrijf.

eric

Eigenaar & Developer

Eric verzorgt onder andere de communicatie rondom het proces van uw aanvraag. Als website developer kan hij u zeer goed adviseren waar de kansen liggen voor uw bedrijf. Tijdens een persoonlijk gesprek licht hij u graag het een en ander toe. 

romy

Marketeer

Onze online marketeer Romy houdt zich bezig met online campagnes, onder andere voor social media en de SEO voor de websites en webshops van onze klanten. Ook legt Romy in onze blog het een en ander uit met betrekking tot onze diensten.

roy

Fotograaf

Door zijn passie voor fotografie zorgt Roy met zijn foto’s voor een professionele uitstraling van uw website of webshop. Wij zijn blij dat deze specialist in zijn vak bij ons team hoort!

lars

Grafisch vormgever

Lars is onze specialist op het gebied van de grafische vormgeving. Uw wens is zijn creativiteit, van logo’s tot drukwerk. Lars bespreekt samen met u wat bij uw bedrijf past.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Ontvang binnen 48 uur gratis en vrijblijvend uw offerte.
Offerte aanvragen

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Ontvang binnen 48 uur gratis en vrijblijvend uw offerte.
Offerte aanvragen