Creatief staaltje werk met Brabantse nuchterheid

Wij staan er altijd voor onze klanten, servicegericht en doelbewust!

Maak kennis met ons team.

We zijn gestart vanuit passie voor webdesign en online marketing.

Wij geloven in eenvoud voor de ondernemer, je moet doen waar je goed in bent! Daarom staan wij aan de zijde als partner om samen online succesvol te worden.

Alle online zorgen nemen wij over, je kunt voor veel bij ons terecht. Door het combineren van alle expertises en disciplines onder een dak, bereiken we het beste resultaat voor ieder bedrijf! Met de passie voor ons vak, en een voorliefde voor moderne digitalisering timmeren wij als Digital Agency hard aan de weg van de toekomst.

Inmiddels bestaat het team van Yooker uit 12 getalenteerde helden met ieder hun eigen expertise en kennis over o.a. design/branding, web development, online marketing, SEO specialisten en strategie.

Innovatie, automatiseringen en technische oplossingen is iets waar onze harten sneller van gaan kloppen, en ook die van onze tevreden klanten. Wij werken voor diverse middel- en groot MKB bedrijven die samen met ons online willen doorgroeien.

Ons motto

“Samen online groeien!”, daar streven wij  naar.

Maak kennis met ons team

Sander

Eigenaar & Lead Developer

Onze creatieve duizendpoot op het gebied van webontwikkeling en design. Het woord probleem kent hij niet, er is altijd een oplossing.

Eric

Eigenaar & Head of Sales

Met de kennis en ervaring in web development en online marketing adviseert Eric je graag over de mogelijkheden op online gebied.

Romy

Projectmanager

Het aanspreekpunt voor de klant, en houdt overzicht over alle projecten. Máár met haar kennis van online marketing geeft ze ook graag hierin advies.

Lars

Grafisch vormgever

Creatieve ideeën en zorgvuldige uitwerkingen omschrijven het beste onze grafische ontwerper Lars. Hij zet elk idee om in een passende visuele uiting.

Xander

Web developer

Met oog voor detail zet Xander onze designs om in maatwerk websites en webshops. Hij kan overweg met zowel front-end als back-end development.

Romano

SEO/Content specialist

Romano weet alles over SEO. Als ervaren SEO/Content specialist kijkt hij naar alle relevante aspecten en daarmee maakt hij het verschil.

Robert

Web designer

Een site moet niet alleen fraai ogen, maar vooral ook toegankelijk, gebruiksvriendelijk én vindbaar zijn in zoekmachines als Google. Robert zorgt altijd voor een uniek en goed ontwerp.

Martijn

Technische Support

Onze technische 7/365 support wordt verzorgd door Martijn. Met zijn jarenlange kennis en ervaring op het gebied van ICT versterkt hij ons team.

Ties

Stagiair Wordpress / Software developer

Ties versterkt ons op het volledige gebied van de website & webshop ontwikkeling. Hij houdt zich hierin bezig met zowel Wordpress als WooCommerce.

Joey

Backend developer

Hij werkt dagelijks aan het programmeren van diverse toepassingen, zoals webshops, websites, maar ook API-koppelingen tussen diverse systemen.

Coen

Stagiair Marketing & Communicatie

Coen versterkt ons op gebied van online marketing. Hij verzorgt onze eigen marketing, maar helpt ook mee met marketingstrategiën van onze klanten.

Rick

Stagiair junior accountmanager

Warme contact met onze klanten, dat is iets waar Rick zich graag mee bezig houdt. Hij helpt mee in het gehele sales proces en gaat graag met de klant in gesprek.

Onze klanten zijn trots

Maar wij zijn net zo trots op het gerealiseerde website pareltje

En dat waarderen onze klanten met gemiddeld een 8,2 als rapportcijfer, en daar mag je ook zeker trots op zijn!

Nick Van der ven
Nick Van der ven
18:29 30 Nov 19
Ik heb bij Yooker mijn logo en visitekaartjes laten ontwerpen. Ik ben erg tevreden over de medewerking en resultaat. Bovendien erg snelle response bij eventuele vragen. Aanrader!
Dutch Cell Dogs
Dutch Cell Dogs
08:14 29 Apr 20
Top bedrijf! Voor onze stichting hebben ze een nieuwe website gebouwd. Denken goed mee en bij vragen kun je altijd bij ze terecht. Echt een aanrader!
Lieselotte Bürgi
Lieselotte Bürgi
08:19 14 Dec 20
Yooker is een professioneel en dynamisch team, dat altijd voor je klaar staat en super werk doet. Hele mooie site gemaakt. Yooker heeft al mijn wensen in de site en alle functionaliteiten aangepast. Verder hebben ze heel veel know-how en kunnen je ook goed adviseren. Een absolute aanrader!
Esmee Hermans
Esmee Hermans
16:10 05 Feb 21
Yooker heeft ons van begin af aan goed begeleid. We hadden zelf reeds erg concrete ideeën wat betreft uitstraling, inrichting, content en 'look en feel' incl 'moodboard' en kleurenstalen. Dit gaf een goede start voor Yooker en ze hadden snel onze wensen en eisen door. Ze hebben ons goed geadviseerd over welke stappen nu en later te nemen, zodat wij als startende ondernemer niet in zeven sloten tegelijk zouden lopen.Ook na de oplevering zijn ze snel en alert, ze reageren snel op mail, whatsapp en telefoon. Zonder extra kosten!
Inge Baken
Inge Baken
09:51 15 Mar 21
Bijzonder flexibele organisatie; snel, geduldig en heel goed georganiseerd!
Mario van Leeuwen
Mario van Leeuwen
14:08 15 Mar 21
Vanwege de niche waar in wij actief zijn hebben wij, eerlijk gezegd, met enige terughoudendheid de vraag voor een remake van onze website tweha.com bij Yooker neergelegd. Welnu, dat is gelogenstraft!De eerste ruwe versie blonk al direct uit van duidelijkheid, precies zoals wij het voor ogen hadden. En het ‘finetunen’ verliep ook zonder problemen. Vragen werden direct beantwoord, ervaring onzerzijds direct verwerkt met maar één doel: het verbeteren van het resultaat! En dat altijd zonder die vervelende ‘ja, maar…’En als ondernemer ervaar je de reacties nog meer positief als deze op zondagmiddag of ’s avonds om 22:30 uur middels Email of WhatsApp binnenkomen. Dit zijn ondernemers pur sang: 24/7 op zoek naar de oplossingen voor de klant.Een team ‘jonge honden’ die ik zonder meer kan aanbevelen. Wij gaan er in ieder geval mee verder!
Koen van Woerkum
Koen van Woerkum
17:57 02 Aug 21
Een hele bevlogen en meedenkende organisatie!Bij Yooker zijn ze bereid om mee te denken met de klant en hanteren ze een erg pragmatische aanpak. Dat zorgt er voor een partner gevoel in plaats van klant-leverancier relatie.
Sinterklaas in Valkenswaard
Sinterklaas in Valkenswaard
13:40 25 Oct 21
Merel Langenberg
Merel Langenberg
14:36 21 Sep 21
Fijne, snelle en professionele samenwerking voor het ontwerpen van mijn logo en visitekaartjes. Leuke ontwerp ideeën en inzichten. Reageren snel op vragen en erg klantvriendelijk! Yooker bedankt, top werk geleverd!
Marijn Kersten
Marijn Kersten
09:05 04 Aug 21
Mark van den Dungen
Mark van den Dungen
10:13 02 Aug 21
Isitec International
Isitec International
07:31 19 May 21
Essie van der Zanden
Essie van der Zanden
17:02 06 Feb 21
marcel box
marcel box
13:38 22 Dec 19
Een aanrader. Yooker heeft voor ons een mooie en duidelijke website gemaakt. Ze hebben al onze wensen kunnen verwerken in de website. Zijn altijd bereikbaar, en ook snel met het oplossen van problemen.
Sander van den Eijnden
Sander van den Eijnden
11:24 02 Nov 19
Top bedrijf! Yooker heeft voor mij een site gemaakt precies zoals ik hem wou hebben. De site ziet er zeer netjes uit, contact verliep ook vlot en er werd goed meegedacht. Kortom een aanrader!
Nienke Heesterbeek
Nienke Heesterbeek
10:38 18 Feb 19
Heel fijn bedrijf! Erg enthousiast. Luisteren goed naar je wensen en denken mee in passende oplossingen. Zeker een aanrader!
Jelle W
Jelle W
08:00 05 Apr 18
Pieter van Empel (Pieter)
Pieter van Empel (Pieter)
07:12 05 Apr 18
Volgende beoordelingen