Wie is de klant?

Van Santvoort is een bouwbedrijf en heeft zich in de honderd jaar dat ze al bestaan ontwikkeld tot een regionale en veelzijdige speler in de markt. Vanuit twee vestigingen werken zij met plezier aan het ontwikkelen, realiseren, onderhouden en renoveren van woningen en utiliteitsgebouwen. We hebben dan ook naast hun hoofdwebsite (die je ziet in de header ook nog 2) andere sites voor hen mogen maken, namelijk een ‘werken bij’ en een ‘projecten’ site. Je leest hier meer over in deze case.

Dit project in het kort.

N

Zelf te beheren projecten & vacature module

N

Animatie op de homepage

N

Snelheid optimalisatie

N

Moderne & overzichtelijke websites

N

Alle 3 de sites in verbinding met elkaar

Yooker Website Dashboard Blog

Werken bij website.

We hebben dus ook een aparte ‘Werken bij’-website mogen maken voor Van Santvoort Bouw. Deze staat in verbinding met de hoofdsite maar heeft een aparte domeinnaam. Het voordeel hiervan is dat het dus makkelijker te vinden is en los te beheren is. Het is zo gemaakt dat ze zelf eenvoudig vacatures kunnen toevoegen door middel van custom fields, waardoor ze snel kunnen schakelen.

Van concept tot realisatie in 5 stappen

Brainstromfase

Webdesignfase

Teksten schrijven + contentcreatie

Technische ontwikkeling website

w

Oplevering van de website

Projecten sites.

De derde site die wij voor Van Santvoort Bouw hebben gemaakt, is een beetje apart. Het is namelijk een soort losse module. Ze kunnen namelijk zelfstandige sites per project aanmaken. Op deze manier kunnen ze de projecten gemakkelijk van elkaar scheiden en overlappen ze elkaar niet. Dit maakt het eenvoudiger om de projecten te vinden. Deze zelfstandige sites staan natuurlijk wel automatisch in verbinding met de hoofdsite.

Yooker Website Dashboard Blog

De aanpak.

 

Hoofdwebsite
Allereerst zijn we samen met de klant gaan kijken naar wat er uitgedragen moest gaan worden. Hoe gaan we de doelgroep aanspreken en wat is belangrijk in het design? Zo zijn we vlot tot een passend webdesign gekomen.
Werken bij website
Ook voor de werken bij website is een uniek webdesign gemaakt. Wel is het natuurlijk in het thema en huisstijl van de hoofdsite.
Projecten sites
Ook voor de projecten website is een uniek webdesign gemaakt. Wel is het natuurlijk in het thema en huisstijl van de hoofdsite.
Ontwikkeling
De ontwikkeling van de verschillende websites is vrij vlot verlopen. Wel hebben we even moeten wachten op de fotocontent die de sites helemaal af hebben gemaakt.
Yooker Website Dashboard Blog

Het resultaat.

Doordat we direct starten met een animatie op de homepage trekt dit meteen de aandacht. De websites zijn modern, snel in gebruik en het allerbelangrijkste natuurlijk is dat de klant erg tevreden is. Een geslaagde case dus!