Een professionele uitstraling
met een modern logo

Een goed begin is een herkenbare huisstijl die de identiteit van je bedrijf uitstraalt, en waarmee jouw bedrijf of organisatie zich visueel presenteert.

Grafisch ontwerp door Yooker

De presentatie en visuele vormgeving van je bedrijf is erg belangrijk, je hebt ten slotte maar 1 kans om een eerste indruk te maken bij je klanten. Je bedrijfslogo en huisstijl zijn verbonden aan de identiteit en imago van je bedrijf of organisatie. 

Onze designers ontwerpen een professioneel bedrijfslogo waarbij in alle elementen een herkenbare stijl terug te vinden is, ofwel corporate identity. Denk bij stijlelementen bijvoorbeeld aan de schrijfwijze van de naam, typografie (lettertype), gebruik van kleuren en de verhoudingen. 

Samen kijken we naar de identiteit en het imago van je bedrijf en ontwerpen een logo of huisstijl wat aansluit bij jouw persoonlijke wensen. Neem vrijblijvend contact met ons op zodat we samen de mogelijkheden kunnen bespreken. 

yooker-infographic-grafisch-design-bedrijfslogo

De mogelijkheden voor jouw huisstijl

Modern, krachtig, uniek, dit zijn begrippen die je graag wil vertalen in jouw eigen logo of huisstijl waarmee je de juiste doelgroep aanspreekt. Daarom gaan we met jou in gesprek, om zo een compleet beeld te creëren waarmee wij aan de slag gaan. Door gebruik te maken van een eigen huisstijl zullen jouw klanten je direct herkennen.

Logo

Met onze creativiteit ontwerpen wij een uniek logo wat de kernwaarden van jouw bedrijf of organisatie vertegenwoordigd.

Huisstijl

Denk bij een huisstijl aan het gebruik van kleuren, lettertypen, vormen en de verhoudingen. Je kan dit gebruiken in bijvoorbeeld je drukwerk of website.

Logo animatie

Wil je meer dimensie geven aan je logo, of dit gebruiken als intro bij een eigen video. Wij kunnen een animatie maken van je eigen logo voor een betere herkenning.

Drukwerk

Wij verzorgen ook ontwerpen voor drukwerk. Denk hierbij aan bijvoorbeeld facturen, urenboekjes & visitekaartjes. Neem contact op voor alle mogelijkheden.

Een aantal van onze logo’s

yooker-grafisch-ontwerp-bedrijfslogo-rain-alert
yooker-grafisch-ontwerp-bedrijfslogo-dok-blockchain
yooker-grafisch-ontwerp-bedrijfslogo-freight-first
yooker-grafisch-ontwerp-bedrijfslogo-the-forever-house
yooker-grafisch-ontwerp-bedrijfslogo-animatie-yooker
Yooker Grafisch Ontwerp Bedrijfslogo Animatie The Forever House

Wat we nog meer voor jou kunnen betekenen

Website

Een website is tegenwoordig onmisbaar voor elk bedrijf! Wij dragen de zorg voor een mooi design, de veiligheid en de vindbaarheid.

Lees meer  →

Hosting

Onze hostingpakketten voldoen aan de hoogste beveiligingseisen, je website laad snel en je beschikt over voldoende opslag. 

Lees meer  →

Webshop

Met een webshop van Yooker ben je verzekerd van veilige betaalsystemen en een gebruiksvriendelijke ervaring!

Lees meer  →

Loading...