Een ijzersterk grafisch ontwerp laten maken.

Een herkenbaar grafisch ontwerp met het oog op strategie en branding.

Strategische vormgeving, een grafisch
ontwerp met een eigen identiteit.

Een grafisch ontwerp met visie start met de strategie en de branding. Wat is het doel van je bedrijf, welke doelgroep wil je aanspreken en welke identiteit wil je uitdragen. Zomaar een aantal vragen die van groot belang zijn bij het ontwikkelen van de juiste branding.

Samen met onze grafische vormgever bespreek je in een strategische sessie je bedrijfsdoelen, de visie van je bedrijf en de boodschap die je wil uitdragen. Zo ontwikkelen we samen een uniek en relevant grafisch ontwerp.

N

Strategisch ontwerp

N

Ontwikkel een eigen identiteit

N

De complete basis voor jouw huisstijl

N

Herkenbare branding met bedrijfsvisie

Samen bouwen aan een ijzersterke identiteit.

Met een grafisch ontwerp als huisstijl ontwikkel je een eigen identiteit die je laat terugkomen in al je marketinguitingen.

Bedrijfslogo laten ontwerpen

Jouw nieuwe bedrijfslogo moet indruk maken en herkenbaar zijn. Bij het ontwerpen van een bedrijfslogo bepalen we alle stijlelementen zoals het lettertype, de vormen, de kleuren en de bedrijfsidentiteit.

Huisstijl / Branding laten ontwikkelen

Een huisstijl is meer dan een logo en zorgt dat alle uitingen van jouw bedrijf dezelfde associatie oproepen. Denk bijvoorbeeld aan het webdesign, visitekaartjes of reclame- en promotiemateriaal.

Logo animatie

Geef de uitstraling van je bedrijfslogo een boost door het te animeren. Een animatie geeft meer dimensie aan de uitstraling.

Drukwerk & Promotiemateriaal

Wij ontwerpen en leveren jouw drukwerk op maat zoals visitekaartjes, flyers, brochures, goodies of verpakkingsmaterialen.

Een aantal voorbeelden om jou te inspireren.

Bekijk hier een greep uit onze werken. Op de pagina’s hierboven vind je nog meer voorbeelden.

Onze klanten beoordelen ons met een…

4,9 / 5
Nick Van der ven
Nick Van der ven
18:29 30 Nov 19
Ik heb bij Yooker mijn logo en visitekaartjes laten ontwerpen. Ik ben erg tevreden over de medewerking en resultaat. Bovendien erg snelle response bij eventuele vragen. Aanrader!
Dutch Cell Dogs
Dutch Cell Dogs
08:14 29 Apr 20
Top bedrijf! Voor onze stichting hebben ze een nieuwe website gebouwd. Denken goed mee en bij vragen kun je altijd bij ze terecht. Echt een aanrader!
Lieselotte Bürgi
Lieselotte Bürgi
08:19 14 Dec 20
Yooker is een professioneel en dynamisch team, dat altijd voor je klaar staat en super werk doet. Hele mooie site gemaakt. Yooker heeft al mijn wensen in de site en alle functionaliteiten aangepast. Verder hebben ze heel veel know-how en kunnen je ook goed adviseren. Een absolute aanrader!
Esmee Hermans
Esmee Hermans
16:10 05 Feb 21
Yooker heeft ons van begin af aan goed begeleid. We hadden zelf reeds erg concrete ideeën wat betreft uitstraling, inrichting, content en 'look en feel' incl 'moodboard' en kleurenstalen. Dit gaf een goede start voor Yooker en ze hadden snel onze wensen en eisen door. Ze hebben ons goed geadviseerd over welke stappen nu en later te nemen, zodat wij als startende ondernemer niet in zeven sloten tegelijk zouden lopen.Ook na de oplevering zijn ze snel en alert, ze reageren snel op mail, whatsapp en telefoon. Zonder extra kosten!
Inge Baken
Inge Baken
09:51 15 Mar 21
Bijzonder flexibele organisatie; snel, geduldig en heel goed georganiseerd!
Mario van Leeuwen
Mario van Leeuwen
14:08 15 Mar 21
Vanwege de niche waar in wij actief zijn hebben wij, eerlijk gezegd, met enige terughoudendheid de vraag voor een remake van onze website tweha.com bij Yooker neergelegd. Welnu, dat is gelogenstraft!De eerste ruwe versie blonk al direct uit van duidelijkheid, precies zoals wij het voor ogen hadden. En het ‘finetunen’ verliep ook zonder problemen. Vragen werden direct beantwoord, ervaring onzerzijds direct verwerkt met maar één doel: het verbeteren van het resultaat! En dat altijd zonder die vervelende ‘ja, maar…’En als ondernemer ervaar je de reacties nog meer positief als deze op zondagmiddag of ’s avonds om 22:30 uur middels Email of WhatsApp binnenkomen. Dit zijn ondernemers pur sang: 24/7 op zoek naar de oplossingen voor de klant.Een team ‘jonge honden’ die ik zonder meer kan aanbevelen. Wij gaan er in ieder geval mee verder!
Koen van Woerkum
Koen van Woerkum
17:57 02 Aug 21
Een hele bevlogen en meedenkende organisatie!Bij Yooker zijn ze bereid om mee te denken met de klant en hanteren ze een erg pragmatische aanpak. Dat zorgt er voor een partner gevoel in plaats van klant-leverancier relatie.
Sinterklaas in Valkenswaard
Sinterklaas in Valkenswaard
13:40 25 Oct 21
Merel Langenberg
Merel Langenberg
14:36 21 Sep 21
Fijne, snelle en professionele samenwerking voor het ontwerpen van mijn logo en visitekaartjes. Leuke ontwerp ideeën en inzichten. Reageren snel op vragen en erg klantvriendelijk! Yooker bedankt, top werk geleverd!
Marijn Kersten
Marijn Kersten
09:05 04 Aug 21
Mark van den Dungen
Mark van den Dungen
10:13 02 Aug 21
Isitec International
Isitec International
07:31 19 May 21
Essie van der Zanden
Essie van der Zanden
17:02 06 Feb 21
marcel box
marcel box
13:38 22 Dec 19
Een aanrader. Yooker heeft voor ons een mooie en duidelijke website gemaakt. Ze hebben al onze wensen kunnen verwerken in de website. Zijn altijd bereikbaar, en ook snel met het oplossen van problemen.
Sander van den Eijnden
Sander van den Eijnden
11:24 02 Nov 19
Top bedrijf! Yooker heeft voor mij een site gemaakt precies zoals ik hem wou hebben. De site ziet er zeer netjes uit, contact verliep ook vlot en er werd goed meegedacht. Kortom een aanrader!
Nienke Heesterbeek
Nienke Heesterbeek
10:38 18 Feb 19
Heel fijn bedrijf! Erg enthousiast. Luisteren goed naar je wensen en denken mee in passende oplossingen. Zeker een aanrader!
Jelle W
Jelle W
08:00 05 Apr 18
Pieter van Empel (Pieter)
Pieter van Empel (Pieter)
07:12 05 Apr 18
Volgende beoordelingen