Wie is de klant?

Frank, Jerry en Mike hebben jarenlang voor grote energiebedrijven gewerkt in verschillende functies. Hier hebben ze ervaring opgedaan in disciplines zoals energieadvies, inkoop, productmanagement en verduurzaming. Met deze kennis en ervaring zetten zij zich in om u en uw bedrijf volledig te ontzorgen in de complexe wereld van de energiemarkt. SPOT staat voor : SAMEN, PERSOONLIJK, ONTZORGEN EN TRANSPARANT.

Dit project in het kort.

N

Uniek design

N

Gemakkelijk te beheren vacature module

N

Duidelijke website structuur

N

Opvallende CTA's

N

Responsive design

Yooker Website Dashboard Blog

Het proces.

Wij zijn begonnen met het design van de website in samenwerking met Happy reclame. Aansluitend zijn we gestart met de ontwikkeling en hebben we ervoor gezorgd dat het unieke design op iedere pagina goed tot zijn recht komt. Met het afspraak formulier kan iedere klant snel contact opnemen & met de vacature module beheert Spot Energie gemakkelijk alle vacatures.

Webdesign in samenwerking met Happy reclame

Ontwikkeling framework

Ontwikkeling functionaliteiten

Feedbackverwerking

w

Oplevering & training

De uitdaging.

De uitdaging was om ervoor te zorgen dat het nieuwe bedrijf een goede online start zou krijgen. Om goed online zichtbaar te kunnen zijn hebben we gezorgd dat de website beschikt over een duidelijke navigatie en goede site speed.

Yooker Website Dashboard Blog

De aanpak.

We zijn natuurlijk gestart met het ontwerp, na goedkeuring op het design zijn we verder gegaan met de ontwikkeling. Wij nemen al onze klanten altijd graag mee in het proces zodat er voldoende inbreng vanuit de klant is en we samen een mooi online pareltje kunnen opleveren. Tijdens de ontwikkeling hebben we ervoor gezorgd dat er een duidelijke navigatie is in de website en bezoekers gemakkelijk contact op kunnen nemen. Ook kan Spot Energie in de toekomst gemakkelijk vacatures online zetten en deze beheren. Al met al is het project soepel verlopen en zijn we blij met het resulataat.

Uniek ontwerp in Photoshop
Al onze ontwerpen worden uniek gemaakt, deze keer zijn we in samenwerking gegaan met Happy Reclame.
Ontwikkeling framework
Voor Spot Energie hebben we gezorgd dat er een duidelijke navigatie is en genoeg mogelijkheden om snel contact op te kunnen nemen,
Ontwikkeling functionaliteiten
De website is gemakkelijk in beheer door het bedrijf en met de vacature module kunnen ze zelf vacatures plaatsen en beheren. Ook hebben we ervoor gezorgd dat bezoekers van de website gemakkelijk & snel contact op kunnen nemen via de verschillende afspraak formulieren.
Feedback & Oplevering
Tijdens het gehele proces krijgen onze klanten altijd de mogelijkheid om feedback door te geven. Voor de oplevering hebben we een 70% oplevering gehad waarin we alles bespreken en de klant van ons de mogelijkheid krijgt om nog feedback door te geven. Aansluitend hebben wij dit natuurlijk verwerkt en zo zijn we tot een mooi project gekomen waarin de klant zeer tevreden is.
Yooker Website Dashboard Blog

Het resultaat.

Het resultaat van dit proces is een tevreden klant en een goed functionerende website.
Wij zijn erg blij dat de klant zeer te spreken is over onze aanpak van het project en natuurlijk de uitkomst hiervan!