Uitgebreid en effectief Zoekwoorden Onderzoek.

Een gedegen zoekwoorden onderzoek is de basis van iedere content marketing strategie.

Wat is een zoekwoorden onderzoek, en waarom heb ik dit nodig voor mijn marketing?

Bij een zoekwoordenonderzoek wordt er gekeken op welke termen en keywords jouw (potentiële) klanten zoeken in de zoekmachines zoals o.a. Google. Dit onderzoek voor zoekwoorden geeft je inzicht in waar de online marketingkansen liggen voor jouw website of webshop. Het is een van de meest effective manieren om je SEO, SEA en content marketing te optimaliseren.

Bij een diepgaand zoekwoordenonderzoek kijken we niet alleen naar termen en keywords die relevant zijn voor jouw product of dienst, maar brengen we ook de concurrentie en zoekwoord volumes in beeld. Zo kunnen we een goede afweging maken op welke zoekwoorden of zoektermen je focus komt te liggen bij je SEO, SEA of content marketing strategie.

seo,seo-strategie,zoekmachine optimalisatie,zoekwoorden,zoekwoordenonderzoek,zoekwoorden onderzoek
yooker

Wat kun je met een zoekwoordenonderzoek?

Nu je het zoekwoordenonderzoek van ons hebt ontvangen, kan je ermee aan de slag. Maar hoe zet je het resultaat hiervan effectief in? Dan kan door bijvoorbeeld gebruik te maken van onderstaande manieren:

N

Keywords gebruiken in je URL- en sitestructuur

N

De focus leggen op bepaalde zoekwoorden of zoektermen

N

SEO-meta instellingen optimalieren voor een bepaald zoekwoord

N

Zoekwoorden of thema's gebruiken in je website teksten

N

Keywords gebruiken in je online marketing campagnes

Zoekwoordenonderzoek voor effective trefwoorden.

We gaan van start met een grondige SEO analyse van je website, en starten een zoekwoordenonderzoek. Met de resultaten heb jij een overzicht van zoekwoorden en zoektermen waarop jouw website of webshop het beste kan ranken in de zoekmachine.

Met deze trefwoorden kunnen wij de teksten van bijvoorbeeld; je landingspagina’s optimaliseren en de SEO meta instellingen effectief inrichten. Een zoekwoordenonderzoek is de basis voor elke SEO content optimalisatie strategie.

Is een zoekwoordenonderzoek ook voor mijn website effectief?

Ja, dat is het zeker. Een goed uitgevoerd zoekwoordenonderzoek is voor iedere website of webshop van groot belang, zeker als je een toppositie in Google wil behalen. Het is de basis voor iedere online marketing strategie, of dit nu een SEO-, SEA of content strategie is.

Wat kost een zoekwoordenonderzoek?

Op de vraag wat kost een zoekwoordenonderzoek is geen eenduidig antwoord op te vinden. Dit hangt af van het thema en de niche. Wil je weten wat dit voor jouw website kost? Vraag dan vrijblijvend en gratis een offerte aan.