Wie is de klant?

Welkom bij de PSV Academy, een plek waar voetbal meer is dan een spel; het is een levenslange reis. PSV is toegewijd aan het koesteren van talent, het bevorderen van innovatie en het vormgeven van het voetbal van de toekomst. De programma’s zijn ontworpen om een ​​uitgebreide en meeslepende ervaring te bieden die verder gaat dan traditionele coaching.

Dit project in het kort.

N

Koppeling met Flowsparks

N

Multitaal module

N

Login & klantomgeving

N

Makkelijk in beheer

N

Mogelijkheid tot aankoop van alle modules in 1x

Yooker Website Dashboard Blog

Het proces.

Na een brainstormsessie konden we direct starten met het ontwerpen van het design. Doordat de huisstijl erg duidelijk is vonden we snel een akkoord op de designs. Vanuit hier zijn we gestart met de ontwikkelingen en hebben het project op kunnen leveren.

Van concept tot realisatie in 5 stappen

Ontwerpen Webdesign

Ontwikkeling Front-end

Ontwikkeling Backend

Koppeling Flowsparks

w

Quality Assurance & Oplevering

De uitdaging.

We hebben een koppeling ontwikkeld met Flowsparks. De klant doet hiermee de aankoop in de webshop (losse module of het volledige programma).
Wanneer de klant inlogt vanuit ‘Mijn account’ komt hij altijd in het dashboard/overzicht van Flowsparks. In Flowsparks ziet hij dan het overzicht van Modules, met de ‘unlockte’ modules welke hij aangeschaft heeft.

Yooker Website Dashboard Blog

De aanpak.

Ontwerpen Webdesign
Wij maken een ontwerp van een aantal pagina’s. In het ontwerp bepalen we de kleuren, styling elementen, plaatsing content en typografie (lettertypes). Dit wordt afgestemd op de huisstijl. Ook maken we responsive webdesigns.
Ontwikkeling webshop
We beginnen direct met de ontwikkeling van het framework, hierna gaan we verder met de backend. Ook ontwikkelen we uiteraard custum functions die aansluiten op de wensen van de klant zoals onder andere de multitaal mogelijkheid. Aansluitend hebben we nog een koppeling ontwikkeling met Flowsparks.
Quality Assurance
Tijdens deze sprint worden alle functionaliteiten getest en wordt de website responsive ingericht. 1. Gebruikerstest 2. Customer journey test 3. Browser compatibiliteit
Oplevering & Training
Wij presenteren het nieuwe online pareltje bij ons op het kantoor. Ook geven een korte uitleg hoe je via het Yooker dashboard kan inloggen en de content kan beheren.
Yooker Website Dashboard Blog

Het resultaat.

De webshop is volledig ontwikkeld in de huisstijl van PSV, door alle automatiseringen & koppelingen is de webshop erg handig in gebruik. Het resultaat is dus een goed functionerende webshop voor PSV waarin trainingsprogramma’s besteld kunnen worden.