IS Wand en Plafond en Schuifglas.nl

Dutch Cell Dogs Website Yooker

Wie is de klant?

Die visie van IS Wand & Plafond is dat de sfeer van het interieur moet aansluiten bij jouw organisatie. Niet standaard is bij hen standaard! IS Wand & Plafond systemen kent een ongekende flexibiliteit als het aankomt op maatwerk en snelle leveringen. Bij Vesi stap je in de toekomst met hun duurzame kunststof kozijnen, deuren en schuifpuien. Vesi kunststof kozijnen kent een breed scala aan ontwerpen en kleuren, zodat jij altijd een kozijn kunt vinden dat perfect past bij jouw situatie.

Dit project in het kort.

N

Gemakkelijk in beheer

N

Strak en uniek design

N

Ontwikkeld met custum fields

N

2 websites tegelijk

N

Overzichtelijk

Yooker Website Dashboard Blog

Het proces.

De klant kwam naar ons met de vraag naar 2 websites namelijk iswandenplafond.nl en schuifglas.nl. De twee websites mochten vrijwel identiek zijn maar richten zich allebei op een andere doelgroep, de een is gericht op bedrijven en de ander op particulieren. Aangezien de websites identiek mochten zijn hebben we natuurlijk door middel van een aantal aanpassingen hierin gezorgd dat de websites goed aanspreken bij de betreffende doelgroep.

Brainstormen

Ontwerpen

Front-end development

Backend development

w

Oplevering & training

De uitdaging.

De uitdaging zat in het realiseren van 2 dezelfde websites maar dan toch ervoor zorgen dat ze beiden gericht zijn op een andere doelgroep. Door tijdens het brainstormen goed de doelgroepen in beeld te brengen hebben wij hier een goed onderscheid in kunnen maken. Bij IS Wand & Plafond vind je bijvoorbeeld een projectenmodule en bij Vesi niet.

Yooker Website Dashboard Blog
Brainstormen
Samen het doel & de strategie bepalen.
Webdesign
Een uniek en strak webdesign.
Ontwikkeling framework
Wij ontwikkelen altijd eerst het framework aan de hand van het design.
Ontwikkeling maatwerk functionaliteiten
Alle koppelingen en functionaliteiten zijn op maat gemaakt.
Yooker Website Dashboard Blog

Het resultaat.

Het resultaat is een fijne samenwerking met IS Wand & Plafond én Vesi Kozijnen. Hierdoor kan de klant nu de zakelijke én particuliere markt aanspreken online.