Wie is de klant?

De Menner is uw specialist op het gebied van mensportartikelen. Via de webshop bieden zij het grootste online assortiment aan voor menner, paard en koets, van recreatief tot hoger sportniveau. De vraag was het opfrissen en moderniseren van de webshop. De webshop die zij hadden was wat verouderd en was daarom erg traag geworden. Via via zijn zij bij Yooker terecht gekomen en hebben wij de webshop een flinke opfris beurt gegeven. Zodat de webshop er weer jaren tegen aan kan.

 

Dit project in het kort.

N

Unieke design

N

Moderne uistraling

N

Responsive

N

Groot assortiment

N

Duidelijke structuur

Yooker Website Dashboard Blog

Het proces.

Het was een verouderde webshop die niet naar behoefte functioneerde. Daarom zijn wij er mee aan de slag gegaan. We hebben een nieuw design gemaakt en na goed keuring zijn we begonnen met bouwen van de nieuwe webshop. Nu is het een snelle goed functionerende webshop waar ze weer jaren mee vooruit kunnen. Natuurlijk komt de nieuwe webshop wel gewoon op het oude domein terug zodat er niks qua SEO verloren gaat.

Van concept tot realisatie in 5 stappen

Brainstorm

Ontwerpfase

Technische fase

Optimalisatie en testingfase

w

Livegangfase

De uitdaging.

Bij dit project waren er zeker een paar uitdagingen waar we in het afronden van het project tegenaan zijn gelopen. De webshop heeft namelijk een heel groot assortiment aan producten en dit maakte het voor ons lastig om deze producten te importeren naar de nieuwe webshop. We hadden vooral moeite met de verschillende varianten van de producten. Maar uiteindelijk is het ons gelukt en staat elk product netjes op de nieuwe webshop.

Yooker Website Dashboard Blog

De aanpak.

We zijn zoals altijd eerst in gesprek gegaan met de klant en gekeken waar precies de behoefte lag bij de klant. Toen dit duidelijk was zijn we verder gegaan met het ontwerpen van een nieuw design voor de webshop. Na goedkeuring van het nieuwe ontwerp zijn we aan de slag gegaan met het bouwen van de nieuwe webshop. Hierna kwam de afrondingsfase hierbij kwam dus het moeilijke deel de producten importeren. Uiteindelijk hebben wij dit mooie project netjes kunnen afronden.

Brainstormfase
Eerst hebben we zoals altijd gekeken en geluisterd naar de behoefte van de klant. Vanuit hier zijn we verder gaan kijken.
Ontwerpfase
We zijn toen begonnen met de ontwerpfase. We hebben gekeken naar de oude webshop en zijn vanuit deze huisstijl een nieuw modern design gaan ontwikkelen.
Ontwikkelingsfase
Na goedkeuring van het ontwerp zijn we verder gegaan met het ontwikkelen van de webshop. Alles is op maat ontwikkeld en sluit perfect aan bij het design. We vinden het belangrijk dat een webshop optimaal werkt en hebben tijdens de ontwikkeling ervoor gezorgd dat alles continue wordt getest zodat het naar behoren werkt.
Opleveringsfase
Alles was afgerond en het project kon opgeleverd worden. Door een afspraak in te plannen met de klant konden we de gehele webshop nogmaals doornemen en de nodige uitleg geven voor de eigenaren zodat zei hun webshop zelf gemakkelijk kunnen beheren.
Yooker Website Dashboard Blog

Het resultaat.

De menner is live, het resultaat is een vernieuwde webshop die er weer jaren tegenaan kan.