Wie is de klant?

De Software Vergelijker vergelijkt gemakkelijk en snel alle software. Maak het jezelf en/of je bedrijf het makkelijk door het automatiseren van taken met bedrijfssoftware.

Dit project in het kort.

N

Maatwerk filteringsysteem

N

Vergelijk de beste software

N

Overzichtelijk design

N

Goede navigatie

N

SEO geoptimaliseerd

Yooker Website Dashboard Blog

Het proces.

Voor de Software Vergelijker moest er een nieuwe moderne website ontwikkeld worden met duidelijke navigatie waardoor klanten snel de beste software kunnen vergelijken.

Brainstormen

Ontwerpen

Ontwikkelen website

Ontwikkelen Software Vergelijker

w

Optimaliseren & Opleveren

De uitdaging.

Bij deze opdracht zat de uitdaging in het ontwikkelen van een eigen vergelijksysteem voor de software. Klanten moeten gemakkelijk via de site alle software kunnen vergelijken om zo tot een beslissen te kunnen komen voor de aanschaf.

Yooker Website Dashboard Blog

De aanpak.

Als eerste zijn we gaan brainstormen over het ontwerp en de ontwikkeling. Na een goedkeuring van de klant op het ontwerp zijn we aan de slag gegaan met het ontwikkelen van de website. Hieronder viel ook het ontwikkelen van het vergelijkingssysteem, dit was voor ons een kleine uitdaging omdat wij dit nog niet eerder hadden ontwikkelend (maar daar houden wij van!). Alles verliep vlotjes en hierdoor mochten we gelukkig weer een klant blij maken met een uniek online pareltje.

Ontwerpen
Ontwikkelen website
Ontwikkelen Vergelijkingsmodule
Testen & Optimaliseren
Natuurlijk is het van groot belang dat alles optimaal werkt. Daarom testen wij altijd goed onze ontwikkelingen voor een oplevering. Bij het testen zorgen we ook dat de snelheid optimaal is en dat alles responsive naar behoren werkt. De snelheid van een website is erg belangrijk voor een goede SEO score, daarom dat wij er altijd voor zorgen dat onze websites een goede pagespeed hebben.
Yooker Website Dashboard Blog

Het resultaat.

Het resultaat is een duidelijke en strakke website waarin iedereen gemakkelijk verschillende software kan vergelijken om zo de perfecte keus te maken.