Wie is de klant?

TOPCHIRO is gespecialiseerd in het corrigeren van blokkades in de wervelkolom. Door scheefstand kunnen er veel verschillende soorten klachten ontstaan, zoals hoofdpijn, chronische pijn in de nek/rug en pijn aan de schouder. Ze helpen mensen op verschillende locaties door heel Nederland. Bekijk dus de website en vind de vestiging bij jouw in de buurt.

Dit project in het kort.

N

Ontwikkeld met custum fields

N

Gemakkelijk in beheer

N

Klaar voor online campagnes

N

Makkelijk uit te breiden

N

Modern & strak design

Yooker Website Dashboard Blog

Het proces.

De vraag zat in het ontwikkelen van een website die gemakkelijk in beheer is voor TOPCHIRO zelf. Zo hebben wij alles gemaakt met custom fields zodat de medewerkers van TOPCHIRO zelf teksten kunnen aanpassen, klachtenpagina’s kunnen beheren, locaties kunnen toevoegen en nog veel meer. Zo is de website zeer gebruiksvriendelijk en kunnen de medewerkers van TOPCHIRO zelf snel schakelen. Ze hebben veel vestigingen dus zo kunnen ze makkelijk elke aparte vestiging in Nederland en het buitenland aanpassen.

Van concept tot realisatie in 5 stappen

Designfase

Ontwikkeling framework

Ontwikkeling Custum fields

Responsive & testing

w

Training beheer website

De uitdaging.

Doordat TOPCHIRO snel groeit met locaties door de gehele wereld is het van belang dat de website altijd makkelijk en snel up-to-date gemaakt kan worden. Daarvoor hebben we voor deze klant de gehele website ontwikkeld met custum fields zodat de klant in de achterkant heel gemakkelijk alle teksten, video’s en afbeeldingen kan beheren. Verder was het ook van belang dat ieder formulier dat voor een betreffende locatie bedoeld is natuurlijk ook direct naar die locatie toe gaat, hier hebben wij ook voor gezorgd. Zo hoeft de algemene receptie geen mails meer binnen te krijgen die direct aan een locatie bestemd zijn.

Yooker Website Dashboard Blog

De aanpak.

Strategische brainstormsessie
Wat is het doel van je website? Wat wil je uitstralen? Wie wil je bereiken? Dit en nog veel meer bespreken we in een strategische brainstormsessie.
Ontwerpen van het webdesign
Wanneer we het doel en de menu indeling bepaald hadden zijn we aan de slag gegaan met het webdesign. In het design wordt rekening gehouden met de usablity van de website en natuurlijk de huisstijl.
Ontwikkeling website
Na het akkoord op het design zijn we begonnen met de ontwikkeling. Allereerst zetten wij het framework op en vanuit daar gaan onze developers verder aan de slag. De website is compleet maatwerk en ook geoptimaliseerd voor online marketing & SEO.
Oplevering en training
Yes, de website is klaar! Natuurlijk wil je dat je website goed gevonden gaat worden, daarom lopen er ook SEO werkzaamheden en draaien er Google Ads campagnes. Verder hebben wij het personeel de juiste training gegeven zodat ze goed de website kunnen beheren,
Yooker Website Dashboard Blog

Het resultaat.

Wij zijn hartstikke trots om voor TOPCHIRO de website te mogen ontwikkelen. We focussen ons nu samen met onze partner op de online campagnes voor TOPCHIRO, daarbij hebben we ook de nieuwe websites mogen realiseren voor TOPCHIRO Italië én TOPCHIRO UK.