Wie is de klant?

Een gelukkig en succesvol leven in vrijheid is echt mogelijk zodra je leert om je iedere dag beter te voelen dan de dag ervoor. Het is een kwestie van meer grip krijgen op je eigen gedachten. Al meer dan 15 jaar lang brengt University of Me mensen in contact met de kracht van hun gedachten, communicatie, hun drijfveren en hun gedrag. Het Positieve Psychologie Programma (PPP) bevat alle kennis en wijsheden die ze in al die jaren hebben opgedaan.

Dit project in het kort.

N

Koppeling met het e-learningplatform

N

Koppeling met Exact Online

N

Zelf te beheren producten

N

Kleurrijk en uniek design

N

1 totaal pakket voor website, webshop en e-learning

Yooker Website Dashboard Blog

Het proces.

Voor University Of Me hebben wij een nieuwe website én webshop in 1 gemaakt. Ook hebben we naar wens van University of me een koppeling voor een e-learning systeem gerealiseerd. Via de website kan je jezelf makkelijk registreren, inloggen en aan de slag met het e-learning systeem. De website heeft een kleurrijke en speelse uitstraling gekregen waarmee het Positieve Psychologie Programma van University of Me goed uitgelicht wordt. Het design heeft zelfs een award gewonnen voor de Divi Showcase.

Wensen van de klant bespreken

Ontwerp fase

Ontwikkeling maatwerk

Realiseren van koppelingen

w

Training aan medewerkers

De uitdaging.

Bij deze case zat de uitdaging in het aanbieden van 1 totaalpakket en dit alles met een uniek en speels design. Door gebruik te maken van koppelingen zoals met Exact online bespaard de klant veel tijd. We hebben ervoor gezorgd dat de website, webshop en het e-learning platform ook weer juist aan elkaar gelinkt zijn.

Yooker Website Dashboard Blog

De aanpak.

Samen met University Of Me bepaalden wij wat de website moest uitstralen en de richtlijnen van het design. Daarna hebben we gekeken naar welke koppelingen er moesten komen om de klant tijd te besparen. We hebben tijdens de ontwikkeling van de website/webshop en het e-learning portal ervoor gezorgd dat het hele design overal herkenbaar in doorgetrokken word.

Ontwerpfase
We maakten een ontwerp van de website en webshop in Photoshop en hebben deze omgezet in een modern en speels ontwerp. In het ontwerp houden we rekening met de wensen van de klant en de huisstijl zoals kleuren en lettertype, de content plaatsing, de conversiemogelijkheden en de combinatie met de webshop en het e-learningsysteem
Technische fase
Vervolgens gingen we aan de slag met het ontwikkelen van alle technische elementen en systemen. Op deze website is ook een webshop en een e-learningplatform te vinden.
Koppelingen realiseren
Via de website kun je gemakkelijk inloggen in het e-learningsysteem. Hiervoor hebben we gezorgd dat alles goed gekoppeld is. Voor de webshop en website hebben we ook diverse koppelingen gerealiseerd met bijvoorbeeld CMS systemen en Exact online.
Trainingen
Nadat alles in orde was gemaakt hebben wij trainingen gegeven over hoe ze nu zelf de producten in de webshop kunnen bijhouden en cursussen up-to-date kunnen houden. Ook hebben wij nog marketingtips gegeven en gezorgd dat alles goed is ingesteld voor de online vindbaarheid.
Yooker Website Dashboard Blog

Het resultaat.

Wanneer je de website van University Of Me bezoekt, valt het kleurrijke en unieke design al snel op. Via de knoppen bovenin kun je gemakkelijk jezelf registreren en meteen een keuze maken uit het aanbod cursussen. De website fungeert ook als webshop waardoor je meteen je bestelling kunt plaatsen voor de cursus die je wilt volgen. Vervolgens kun je jezelf inloggen en aan de slag met je cursus via het door ons gemaakte e-learning systeem. University of me heeft dus de website, webshop en e-learning laten combineren in één totaalpakket.