Wie is de klant?

Bmwe wat staat voor Bedrijfs maatwerk Eindhoven is een grote speler op de markt van coaching en begeleiding op de werkvloer. Als team van specialisten bieden zij maatwerk op het gebied van coaching van individuele medewerkers, teams en organisaties.

Dit project in het kort.

N

Zelf te beheren projecten & vacature module

N

Animatie op de homepage

N

Snelheid optimalisatie

N

Moderne & overzichtelijke website

N

Custom fields voor makkelijk beheer

Yooker Website Dashboard Blog

Het proces.

Tijdens de brainstormsessie hebben we goed de wensen van de klant kunnen bespreken, nadat we de identiteit bepaald hadden. Zijn we aan de gang gegaan met het ontwerpen van een strak en modern design. Na goedkeuring van de klant zijn we gaan bouwen van de website. Ook hebben we wat unieke aspecten toegevoegd aan bijvoorbeeld de homepage.

Van concept tot realisatie in 5 stappen

Strategische brainstormsessie

Maken van een uniek webdesign

Framework ontwikkeling

Ontwikkeling maatwerk

w

Oplevering

De uitdaging.

De uitdaging van dit project zat in een paar technische aspecten van de website. Zo kun je op de homepage een piramide terug vinden die je 360 graden kan draaien. Deze piramide is speciaal gemaakt voor deze site. Ook hebben we voor BMWE een probleem gehad met de domeinnaam deze hebben we ook opgelost doormiddel van snel schakelen.

Yooker Website Dashboard Blog

De aanpak.

Strategische brainstormsessie
Wat is het doel van je website? Wat wil je uitstralen? Wie wil je bereiken? Dit en nog veel meer bespreken we in een strategische brainstormsessie.
Ontwerpen van het webdesign
Wanneer we het doel en de menu indeling bepaald hadden zijn we aan de slag gegaan met het webdesign. In het design wordt rekening gehouden met de usablity van de website en natuurlijk de huisstijl.
Ontwikkeling website
Na het akkoord op het design zijn we begonnen met de ontwikkeling. Allereerst zetten wij het framework op en vanuit daar gaan onze developers verder aan de slag. De website is compleet maatwerk en ook geoptimaliseerd voor online marketing & SEO.
Oplevering
Yes, de website is klaar! BMWE & wijzelf zijn erg trots op het nieuwe online pareltje.
Yooker Website Dashboard Blog

Het resultaat.

Natuurlijk zijn wij hartstikke trots op dit nieuwe online pareltje! Het resultaat is een goed functionerende en unieke website, bekijk hem en laat ons weten wat jij er van vind.