Hoger scoren in de zoekresultaten van Google met een sterke SEO-strategie.

Zie je jouw website niet verschijnen in de organische (gratis) zoekresultaten van Google? Ben je tevreden over je website, maar heb je weinig verkeer? En wil jij beter gevonden worden door jouw potentiële klanten in Google? Dan biedt zoekmachine optimalisatie de uitkomst.

seo pakketten,seo-abonomenten,seo,seo-strategie,zoekmachine optimalisatie,zoekwoordeonderzoek,linkbuilding,local seo,mobile seo

Wat is zoekmachine optimalisatie (SEO)?

Zoekmachine optimalisatie, ook wel SEO genoemd, is het optimaliseren van je website om beter zichtbaar te worden in de gratis zoekresultaten van zoekmachines zoals Google en Bing. Zoekmachine optimalisatie is essentieel voor iedere website om goed gevonden te kunnen worden in Google.

Google bepaald aan de hand van meer dan 200 factoren welke website op welk zoekwoord scoort, en welke positie deze website krijgt in de zoekmachine. Je kunt dit zien als een score van 0 tot 100. Hoe hoger de score, des te hoger verschijn je in de zoekresultaten. Door jouw website of webshop te optimaliseren op de meest relevante zoekwoorden, krijg je meer bezoekers op je website, en kunnen hierdoor je leads, conversies of verkopen gaan stijgen. Klinkt dit als ideaal?

Seo abonnementen.

Of het nu gaat om het maken van landingspagina’s, het optimaliseren van teksten, werken aan jouw linkbuilding profiel of het monitoren van jouw website prestaties, onze SEO specialisten zijn gedreven om voor jouw het onderste uit de kan te halen.

Seo pakketten.

Wanneer je website is geoptimaliseerd voor zoekmachines, zal je website hoger scoren in Google. Met behulp van zoekmachine optimalisatie zorg je voor een betere organische (gratis) positie in de zoekresultaten.

Onze aandacht ligt bij een sterke
SEO strategie voor jouw website.

Met onze expertise in zoekmachine optimalisatie gaan onze SEO specialisten graag voor jou aan de slag! We starten met uitgebreid zoekwoordenonderzoek en maken hiervan een mooie rapportage.

Vanuit Yooker hechten wij veel waarde aan persoonlijk contact met onze klanten. Om de juiste SEO strategie te bepalen voor jouw website brengen we in kaart welke zoekwoorden relevant zijn voor jouw branche. Vervolgens gaan we samen met jou in overleg welke zoekwoorden de focus moeten krijgen.

Hierna doen we een SEO scan van de website waarbij we de verschillende SEO pijlers (techniek, content autoriteit) onderzoeken en in kaart brengen waar verbeteringen mogelijk zijn. Vervolgens doen we een competitie- en backlink analyse en verwerken dit alles in een SEO rapport.

yooker website meeting 5

De voordelen van SEO bij Yooker.

Analyse & Advies

We bekijken iedere website vanuit het oogpunt van de zoekmachine. Middels een grondige analyse kunnen we een inschatting maken van de verbetering die we kunnen behalen, en leggen deze aan je voor in een praktisch overzicht. Je krijgt hierdoor volledige inzage, en kan je zelf bepalen wat je zelf wil doen, en waar je onze hulp nodig hebt.

U

Yooker SEO tool

Graag geven we jou zelf de keuze en mogelijk om zelfstandig ook optimalisaties uit te voeren, daarom is bij al onze SEO pakketten onze SEO tool inbegrepen. Met deze tool kan je indien gewenst zelf op je website de SEO instellen voor pagina’s, berichten (blog), projecten en afbeeldingen.

Betaalbare SEO

Heb je geen groot budget, maar wil je jouw website toch optimaliseren voor zoekmachines? Onze SEO pakketten starten al vanaf € 289. Met ons SEO Groeipakket pakket kan je eenvoudig starten, en in de toekomst uitbreiden wanneer je bedrijf groeit. Wij zijn er voor iedere ondernemer!

Wij gaan als betrouwbare SEO partner
voor jou aan de slag.

Google is continu in ontwikkeling, en deze ontwikkelingen zijn van invloed op de strategie van je bedrijf. Je wil dus een partner die op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen, en die een duidelijke visie heeft op het gebied van zoekmachine optimalisatie. Als SEO bureau met ervaren, maar vooral gepassioneerde SEO specialisten nemen wij jouw zorgen over SEO uit handen.

Of je nu een super snelle website wil, of beter gevonden wil worden in je regio met Local SEO, wij adviseren, coachen en onderhouden jouw SEO strategie, zodat jij kan doen waar je goed in bent!

yooker-website-modues-google-integratie

Kies het pakket dat het beste past bij jouw organisatie.

Voor iedere organisatie hebben wij een pakket samengesteld, zodat je zelf kan bepalen wat aansluit bij jouw doelstellingen. Weet je niet welk pakket past bij jouw bedrijf of doelstellingen?
Wij geven je graag een passend en vrijblijvend advies.

SEO Startpakket

Eenmalig € 289,-

Ideaal voor iedere ondernemer die wil gaan starten met SEO en de zichtbaarheid wil verbeteren.

N

Website SEO scan

N

SEO Analyse en rapport

N

Google Analytics

N

Google Search Console

N

Google Mijn Bedrijf

N

Sitemaps koppelen

N

SEO Metainstellingen

N

Mobile SEO

N

Speedtest & Prestatiecheck

N

Yooker SEO tool

SEO Groeipakket

Eenmalig € 450,-

Laat je content optimaliseren en wordt lokaal beter gevonden met ons groeipakket.

N

Alles uit SEO Startpakket

N

SEO Analyse & rapport

N

On-page SEO

N

Technische SEO

N

Local SEO

N

Mobile SEO

N

Backlink analyse

N

URL- en sitestructuur

N

Afbeelding optimalisatie

N

Broken links (intern/extern)

N

Speedtest & Prestatiecheck

SEO Op maat

Prijs op aanvraag

Na een grondige analyse bekijken we samen hoe je het maximale uit je SEO strategie kan halen.

N

Alles uit Start- en Groeipakket

N

Uitgebreid zoekwoordenonderzoek

N

SEO strategie op maat

N

SEO tekstenoptimalisatie

N

Competitie analyse

N

SEO landingspagina’s

N

Linkbuilding

N

Concurrentie onderzoek

N

E-commerce SEO