Wie is de klant?

TKCompany is een YouTube-videoproductiebedrijf dat zich specialiseert in het helpen van content creators om hun kanalen te laten groeien en hun content te monetariseren. Naast het produceren van video’s, biedt TKCompany ook een reeks diensten aan om content creators te helpen hun kanalen te laten groeien.

Dit project in het kort.

N

Koppeling met Trello

N

Alles geautomatiseerd

N

Mogelijkheid tot uploaden bestanden in klantomgeving

N

FAQ

N

Duidelijk & modern design

Yooker Website Dashboard Blog

Het proces.

De vraag vanuit de klant was om alle processen te automatiseren, hierdoor zijn we begonnen met de brainstormsessie om alle koppelingen & stappen in kaart te brengen. Nadat alles was uitgewerkt zijn we aan de slag gegaan met het ontwerpen van het design. We hebben ervoor gezorgd dat de website gemakkelijk in gebruik is en hierover nog een training verzorgd.

Van concept tot realisatie in 5 stappen

Brainstormen

Webdesign

Ontwikkeling framework

Ontwikkeling backend

w

Realiseren van koppelingen

De uitdaging.

Middels de ontwikkeling van deze webshop kunnen wij diverse aspecten automatiseren zodat TKCompany zelf veel minder werk aan heeft. De bestellingen worden direct doorgeschoten naar Trello waar zijn medewerkers ook meteen alle informatie over de bestelling vinden. Hierna hebben de medewerkers zelf de mogelijkheid om het eindproduct weer in het account van de klant te uploaden, waarbij de klant een melding ontvangt. Tevens stuurt de webshop automatisch facturen naar klanten.

Yooker Website Dashboard Blog

De aanpak.

Strategische brainstormsessie
Wat is het doel van je website? Wat wil je uitstralen? Wie wil je bereiken? Dit en nog veel meer bespreken we in een strategische brainstormsessie.
Ontwerpen van het webdesign
Wanneer we het doel en de menu indeling bepaald hadden zijn we aan de slag gegaan met het webdesign. In het design wordt rekening gehouden met de usablity van de website en natuurlijk de huisstijl.
Ontwikkeling website
Na het akkoord op het design zijn we begonnen met de ontwikkeling. Allereerst zetten wij het framework op en vanuit daar gaan onze developers verder aan de slag. De website is compleet maatwerk en ook geoptimaliseerd voor online marketing & SEO.
Oplevering en training
Yes, de website is klaar! Natuurlijk wil je even alle stappen samen doorlopen om zo alle automatiseringen van processen en het beheer duidelijk te hebben.
Yooker Website Dashboard Blog

Het resultaat.

Het resultaat mag er zeker wezen! Automatiseer nu jouw YouTube Channel met TKCompany zoals wij ook de website geautomatiseerd hebben.