Wie is de klant?

Voorelektromonteurs.nl is opgericht om elektromonteurs te helpen om een baan te vinden die perfect bij hen past. Of het nu gaat om tips voor solliciteren, inzichten in verschillende elektrotechnische functies of informatie over de nieuwste ontwikkelingen in de industrie, zei zoeken het voor je uit.

Dit project in het kort.

N

Advertentie plekken

N

Import & Exportmodule

N

Vacature keuzehulp

N

Kennisbank

N

Werkgevers dashboard

Yooker Website Dashboard Blog

Het proces.

Allereerst zijn we met de klant gaan brainstormen en vanuit hier zijn we gestart met het ontwerp. Na een akkoord op het ontwerp konden we vlot door met de ontwikkeling. We vinden het erg belangrijk om de klant goed te betrekken tijdens het project, hierdoor plannen we ook altijd een tussentijdse oplevering waarnaar de klant de mogelijkheid krijgt om nogmaals feedback aan te leveren. Dit hebben we direct verwerkt waardoor we het project aansluitend spoedig opgeleverd hadden.

Van concept tot realisatie in 5 stappen

Brainstormen

Webdesignfase

Ontwikkelingsfase

Quality Assurance

w

Oplevering & training

De uitdaging.

Het is altijd een uitdaging om samen met de klant te kijken naar de strategie en doelstellingen voor een website. De klant bij dit project had deze duidelijk en vanuit daar konden we ook gericht gaan starten waardoor het project vlot verliep.

Yooker Website Dashboard Blog

De aanpak.

Brainstormsessie & Plan van Aanpak
Om de strategie en/of plan van aanpak goed te kunnen bepalen, plannen we een brainstormsessie in waarbij we het bedrijf bespreken op diverse onderdelen en dieper ingaan op de doelen, doelstellingen en ambities. Ook bepalen we aan de hand van voorbeelden hoe de structuur opgebouwd zal worden. Wat onderscheid jullie van de directe concurrenten? Waar blink je in uit en waar in de markt je jezelf gaan positioneren?
Ontwerpen Webdesign
Wij hebben een ontwerp gemaakt van een aantal pagina’s. In het ontwerp bepaalden we de kleuren, styling elementen, plaatsing content en typografie (lettertypes). Dit wordt afgestemd op de huisstijl. Ook hebben we een nieuw logo ontworpen en een reponsive webdesign.
Ontwikkelingsfase
We beginnen direct met de ontwikkeling van het framework en de front-end. Aansluitend zijn we verder gegaan met de backend en het ontwikkeling van de maatwerk modules zoals de advertentieplekken, vacature module, import mogelijkheid, keuzehulp en nog veel meer.
Responsive, testing en oplevering
Tijdens deze sprint worden alle functionaliteiten getest en wordt de website responsive ingericht. Hieronder valt: Gebruikerstest Customer journey test Browser compatibiliteit Aansluitend hebben we het project samen met de klant opgeleverd en een training gegeven over het gebruik hiervan.
Yooker Website Dashboard Blog

Het resultaat.

De website is modern, overzichtelijk en duidelijk in beheer. Voor Elektromonteurs heeft een mooie review achtergelaten en is zeer tevreden met het resultaat:
“Fijne partij om mee samen te werken. Reageren snel, professionele aanpak en denken graag met je mee. Complimenten!”