Wie is de klant?

Nisbets is wereldwijd toonaangevend in non-food horeca benodigdheden. En is met vestigingen in 7 landen de grootste en meest gerenommeerde leverancier van professioneel horeca artikelen in Europa. Nisbets is altijd op zoek naar nieuwe collega’s die het verschil willen maken en daarom mochten wij een unieke werken bij Nisbets website maken om zo gemakkelijker invulling te kunnen geven aan de openstaande vacatures.

Dit project in het kort.

N

Gemakkelijk in beheer voor personeel

N

Huisstijl van de hoofdsite doorgetrokken

N

Koppeling met online vacature platforms

N

Online Whatsapp module

N

Gemakkelijke social sharing van vacatures

Yooker Website Dashboard Blog

Het proces.

De ‘war for talent’ is in volle gang. Bedrijven zijn continu op zoek naar het nieuwe talent dat hun bedrijf een stap verder gaat helpen. Sterker nog: bijna ieder bedrijf kampt met een personeelstekort. Hoe overtuig je de juiste mensen om bij jouw organisatie komen werken? Daar kunnen we kort over zijn, dat regel je online! Daarom zijn wij eerst aan de slag gegaan om de huisstijl uit te werken in een passend design en dit hebben we dan weer verwerkt in een goed functionerende werkenbij-website.

Van concept tot realisatie in 5 stappen

Brainstormsessie

Webdesign

Ontwikkeling

Oplevering

w

Training over beheer

De uitdaging.

Het is van groot belang dat vacatures bij de juiste afdeling binnen komen, de website makkelijk in beheer is voor de personeelsafdeling én dat natuurlijk de vacatures overal gedeeld en geplaatst kunnen worden. De uitdaging was om ervoor te zorgen dat hier een goede structuur in zit. Tijdens de brainstormsessie hebben we alle interne vacaturestromen doorgenomen en gezorgd dat zoveel mogelijk geautomatiseerd werd hierin.

Yooker Website Dashboard Blog

De aanpak.

Brainstormsessie
We gaan altijd voor een brainstormsessie om samen te bepalen wat de site moet uitstralen en wat er allemaal vermeld moet worden.
Ontwerpen van het webdesign
Wanneer we het doel en de menu indeling bepaald hadden zijn we aan de slag gegaan met het webdesign. In het design wordt rekening gehouden met de usablity van de website en natuurlijk de huisstijl.
Ontwikkeling website
Nadat het design van de website akkoord was zijn we begonnen met het ontwikkelen van de website.
Oplevering en training
Tijdens de oplevering geven we altijd een uitleg over het beheer van de website zodat deze gemakkelijk intern te beheren is.
Yooker Website Dashboard Blog

Het resultaat.

Het resultaat is een moderne werken bij website. Nisbets kan nu goed online haar bedrijf introduceren, uitleggen waarom kandidaten voor hen moeten kiezen en vacatures beheren.