Laat je website ontwikkelen
gericht op prestaties en vindbaarheid.

Wanneer je een kiest voor een 100% maatwerk website, gaan we eerst om tafel (of videoverbinding) om samen het doel, de doelgroep en de strategie van de website te bepalen. Vervolgens stellen we een strategisch/functioneel plan op en een plan van aanpak.

Vanuit hier hebben we de basis bepaald en gaan we starten met de conceptontwikkeling. Dit betekend dat we een aantal ontwerpen maken en deze beoordelen op design en huisstijl. Vervolgens bepalen we een sterk menu- en submenu structuur, de indeling van de content en plaatsing van de modules.

software vergelijker website in header
yooker sander rob

Complexe koppelingen met externe boekhoudings- of CRM-systemen.

Naast het design en de functionaliteiten is het bij grote en professionele websites ook belangrijk dat de achterliggende systemen automatisch met elkaar onderling communiceren. Onze sites kunnen worden gekoppeld aan boekhoudings/financiële ERP-systemen, klantenbestand CRM-systemen of andere externe software.

Een ijzersterke planning en georganiseerde werkwijze.

Stap 1: Brainstormen

In fase 1 brainstormen we samen over het idee van de website, hiervoor stellen we een strategisch en functioneel plan op, inclusief ontwerp (PSD).

N

Doelgroepbepaling

N

Doelen & conversies

N

Menustructuur & modules indeling

N

Design & content indeling

N

Bepaling functionaliteiten

Stap 2: Ontwikkeling

Nu we een duidelijk plan en ontwerp hebben, kunnen we gaan starten met de bouw. We houden je op de hoogte van de vorderingen, en hebben tussentijds nog eens overleg.

N

Design vormgeving

N

Ontwikkeling functies

N

Koppelingen externe systemen

N

Inrichting van modules

N

Testfase functies & externe software

i

Stap 3: Beheren

In fase 3 komen wij bij oplevering een training voor jouw en de medewerkers verzorgen voor het beheren en uitlezen van de website.

N

Website beheer training op locatie

N

Zoekmachine optimalisatie

N

Koppeling met Google Analytics

N

Koppeling met Google Search Console

N

Ondersteuning & advisering

Wat kost een 100% maatwerk website?

De kosten van een website die we geheel op maat bedenken, ontwerpen en ontwikkelen is afhankelijk van de wensen, functionaliteiten, externe koppelingen en aantal pagina’s. Wil je graag een prijsindicatie ontvangen? Neem dan contact met ons op, zodat we samen even al je wensen kunnen bespreken en je een prijsopgave kunnen sturen.

Wat is de levertijd van mijn website?

Dit is afhankelijk van de complexiteit van de website en eventuele koppelingen met externe systemen. Voor een gemiddelde maatwerk website kun je rekening houden met een planning van 3 maanden.