Wie is de klant?

Online daten is veruit de populairste manier om iemand te ontmoeten. En toch werkt het vaak niet. De commerciële dating apps hebben het uiterlijk belangrijker gemaakt dan nodig, waardoor mensen die eigenlijk goed bij elkaar zouden passen, elkaar niet ontmoeten. Door gebruik te maken van wetenschap en best-practices is Hera in staat nauwkeurige matches te maken en iedereen de keuzestress te ontnemen. Bij Hera heb je geen eindeloos ge-swipe of saaie gesprekken die doodbloeden.

Dit project in het kort.

N

Matches door een uniek algoritme

N

Mét webapplicatie

N

Persoonsverificatie

N

Met betaalmogelijkheid na vinden van de match

N

Uniek assesment

Yooker Website Dashboard Blog

Het proces.

An algorithm that creates love stories! De klant kwam bij ons met dit unieke concept, we zijn direct enthousiast gestart met een brainstormsessie om alle wensen en mogelijkheden te bespreken. Hierna zijn we aan de slag gegaan met het ontwerpen van een branding & huisstijl. Vanuit daar zijn we technisch gaan kijken naar de mogelijkheden om aan de hand van het unieke algoritme een webapp te ontwikkelen waarin iedereen zijn of haar perfecte match kan gaan vinden. Ook hebben we daarbij een website ontwikkeld. Momenteel zitten we in de 1e BETA fase waarin we met een bepaalde doelgroep aan het testen zijn, blijf ons dus volgen om als eerste op de hoogte te zijn van wanneer de complete app live gaat. Val je binnen de doelgroep en ben je nog op zoek naar jouw perfecte match? Meld je dan aan!

Brainstormen & algoritme bepalen

Branding & huisstijl ontwerpen

Web + App design ontwerpen

Ontwikkeling van de webapp en van de website

w

Start 1e betafase testing

De uitdaging.

Wij vinden het ontzettend leuk om aan de slag te gaan met een start-up zoals Hera, natuurlijk zitten daar ook vaak uitdagingen in maar dat spreekt ons juist aan! De uitdaging in dit project zat in het ervoor zorgen dat het unieke algoritme op zoek gaat naar dé perfectie match aan de hand van een aantal uitgebreide vragen. Je kunt je aanmelden via de website of direct via de webapplicatie. Momenteel zit HERA love in de BETA fase.

Yooker Website Dashboard Blog

De aanpak.

Brainstormsessie & doornemen van het algoritme
Om de strategie en/of plan van aanpak goed te kunnen bepalen, hebben we een brainstormsessie gehad waarbij we samen met HERA het bedrijf bespraken op diverse onderdelen en dieper ingingen op de doelen, doelstellingen en ambities. Ook bepaalden we aan de hand van voorbeelden hoe de structuur opgebouwd zal worden. Wat onderscheid hen van de directe concurrenten? Waar blinken ze in uit en waar in de markt gaan ze zich positioneren?
Ontwerpen van een branding & webdesign
Vanuit de brainstormsessie zijn we allereerst gestart met de branding. Hierin hebben we een logo en huisstijl ontworpen. Na het vaststellen van de branding zijn we aan de slag gegaan met het ontwerp van de webapplicatie en het webdesign. Hierin bepalen we de kleuren, styling elementen, plaatsing content en typografie (lettertypes).
Ontwikkeling website
De website is overzichtelijk en bied informatie over het gebruik en de visie van Hera. Hierin kun je vinden wat de kosten zijn en hoe het allemaal in werking gaat.
Ontwikkeling webapplicatie
Samen met onze vaste partner Influid Creative Digital Agency zijn we aan de slag gegaan met de webapplicatie. Na aanmelding en persoonsverificatie doorloopt een gebruiker diverse vragen binnen de app. Hierna upload de gebruiker foto's en aan de hand van de resultaten van deze vragen gaat het algoritme opzoek naar een perfecte match.
Yooker Website Dashboard Blog

Het resultaat.

Het resultaat is een goed functionerende website en webapplicatie. Door alle momenteel lopende tests in de beta fase zal de app verder ontwikkeld worden waardoor we jullie op de hoogte zullen blijven houden van het resultaat. Ook zullen er binnenkort marketing activiteiten uitgevoerd worden om zo meer aanmeldingen en naamsbekendheid te gaan creëren.