Sun Eclipse

Voor Sun Eclipse zijn we aan de slag gegaan met het optimaliseren van de webshop en het realiseren van diverse koppelingen door de groei in de webshop. Hiervoor zijn we diep in de webshop gedoken en hebben alles onderzocht en verbeterd. Na alle verbeteringen konden we goed starten met de marketing. Het proces is goed verlopen en de resultaten zichtbaar.
N

Snelheid optimalisatie

N

Koppelingen met boekhoudsysteem

N

Nieuwsbriefcampagnes

reijnders accountants in header

De gebruiksvriendelijkheid van een webshop is van groot belang voor de verkoop. Om een goede gebruiksvriendelijkheid te hebben zijn er verschillende dingen belangrijk waaronder de snelheid van de website. Daarom hebben we de webshop geoptimaliseerd en de pagespeed verbeterd. Aangezien de groei in de verkoop was het ook van belang om processen te gaan automatiseren. Dit hebben we gedaan door diverse koppelingen te realiseren. Onder deze koppelingen zit een koppeling met het administratiekantoor met aflettermodule. Hierdoor bespaard het administratiekantoor een hoop tijd. Na alles geoptimaliseerd en gekoppeld te hebben zijn we een emailcampagne gestart en hebben we diverse marketingactiviteiten verricht.

Sun Eclipse zonwerende screens. Dé meest praktische, simpele en duurzame oplossing tegen hitte binnenshuis! Met zuignappen, dus zonder boren of schroeven, in een handomdraai zonwering voor je raam. voor een prettiger binnenklimaat met behoud van uitzicht! De screens passen op ieder raam. Montage is zowel binnen als buiten mogelijk.