Wie is de klant?

Evido is het innovatieve filmproductiehuis uit Eindhoven gefocust op het behalen van de doelen van hun klanten door middel van storytelling. Ze werken B2B, maar denken D2C. Dit betekent dat ze focussen op de impact van de verhalen van klanten met digitale content.

Dit project in het kort.

N

Light/dark modus mogelijk

N

Interactieve video content

N

Conversie optimalisatie

N

Unieke vormgeving

N

Klaar voor online marketing

Yooker Website Dashboard Blog

Het proces.

Als jarenlange partner zijn wij goed bekend met de huisstijl en werkwijze van Evido. Daarom konden we na een strategische brainstormsessie waarin we het doel bepaald hebben vlot beginnen met het webdesign. Het webdesign hebben wij doorgetrokken in een goed functionerende website met unieke features zoals een dark/light modus en interactieve video’s. Ook hebben wij een kleine verassing verstopt in de website. Door rondom “We make brands powerful” te klikken in de header zul je achter deze leuke verassing komen.

Strategische brainstormsessie

Maken van een uniek webdesign

Framework ontwikkeling

Ontwikkeling maatwerk

w

Oplevering & SEO

De uitdaging.

De uitdaging was om met het webdesign goed rekening te houden met de interactieve video’s. Vaak werk je met afbeeldingen, tekst en soms een video, nu verteld de interactieve video het verhaal en ga je vanuit daar verder op onderzoek uit. We hebben dit in de ontwikkeling goed verwerkt door bij iedere dienst een interactieve video te plaatsen en de website in een niet te druk design te maken.

Yooker Website Dashboard Blog

De aanpak.

Strategische brainstormsessie
Wat is het doel van je website? Wat wil je uitstralen? Wie wil je bereiken? Dit en nog veel meer bespreken we in een strategische brainstormsessie.
Ontwerpen van het webdesign
Wanneer we het doel en de menu indeling bepaald hadden zijn we aan de slag gegaan met het webdesign. In het design wordt rekening gehouden met de usablity van de website en natuurlijk de huisstijl.
Ontwikkeling website
Na het akkoord op het design zijn we begonnen met de ontwikkeling. Allereerst zetten wij het framework op en vanuit daar gaan onze developers verder aan de slag. De website is compleet maatwerk en ook geoptimaliseerd voor online marketing & SEO.
Oplevering en starten met de online marketing/SEO
Yes, de website is klaar! Evido & wijzelf zijn erg trots op het nieuwe online pareltje. Natuurlijk wil je dat je website goed gevonden gaat worden, daarom starten we nu met diverse SEO werkzaamheden en draaien we een Google Ads campagne.
Yooker Website Dashboard Blog

Het resultaat.

Natuurlijk zijn wij hartstikke trots op dit nieuwe online pareltje! Het resultaat is een goed functionerende en unieke website, bekijk hem in light- én in dark modus en laat ons weten wat jouw favoriete versie is.