Wie is de klant?

De vraag was naar een een unieke webshop, geen lange (online) zoektochten meer, maar gemakkelijk en snel op één centrale plek al je cadeaus kopen. Op cadeaumatch.nl vind je altijd het perfecte cadeau. Met de unieke cadeauvinder is er altijd iets wat bij je past. Pas de filters aan naar jouw wensen en eisen en bekijk direct de aanbevelingen. Kom je er niet uit? Maak dan gebruik van de cadeauvinddienst. Een persoonlijke cadeauvinder uit het team, die direct voor je aan de slag gaan.

Dit project in het kort.

N

Unieke Cadeauvinder

N

Duidelijk filtersysteem

N

Overzichtelijke navigatie

N

Herkenbaar design

N

Dynamische formulieren

Yooker Website Dashboard Blog

Het proces.

Het begon met de vraag naar een webshop waarop alle cadeaus samenkomen en je gemakkelijk het perfecte cadeau kunt vinden. We zijn aan de slag gegaan met het design, hierna kwam de ontwikkeling van de webshop. Doordat er een grote filter op moest komen om alle cadeaus te kunnen filteren mochten onze backend developers hier meteen mee aan de slag gaan. Samen hebben we het project goed volbracht tot een duidelijk te navigeren webshop.

Ontwerpfase

Calculator ontwerpfase

Technische fase

Optimalisatie en testingfase

w

Livegangfase

De uitdaging.

De uitdaging bij dit project was het ontwikkelen van het filtersysteem zodat alle cadeaus op maat gevonden kunnen worden. Onze backend developers zijn hiermee aan de slag gegaan en hebben een een goed systeem ontwikkeld waarmee jij het perfecte cadeau online kunt vinden.

Yooker Website Dashboard Blog

De aanpak.

We zijn begonnen met het ontwerpen van de webshop, we hebben rekening gehouden met UI en UX design. De webshop moest gebruiksvriendelijk zijn voor de klanten. Na goedkeuring van het ontwerp door de klant zijn we begonnen met de technische fase. Hierin hebben we de webshop ontwikkeld met het filtersysteem. Door gebruik te maken van verschillende filtermanieren zoals positieve en negatieve tags hebben we ervoor gezorgd dat iedereen heel specifiek een passend cadeau kan vinden.

Ontwerpfase
Na wat gesprekken met de klant zijn we gestart met het ontwerp te maken in Photoshop. Wij ontwerpen alles in Photoshop zodat er een uniek ontwerp ontstaat. Met het ontwerp hebben we rekening gehouden met de huisstijl van Cadeaumatch en dat de webshop zeer gebruiksvriendelijk is.
Ontwikkelingsfase
Na goedkeuring van het ontwerp zijn we verder gegaan met het ontwikkelen van de webshop. Alles is op maat ontwikkeld en sluit perfect aan bij het design. We vinden het belangrijk dat een webshop optimaal werkt en hebben tijdens de ontwikkeling ervoor gezorgd dat alles continue wordt getest zodat het naar behoren werkt.
Filtersysteem ontwikkeling
Voor dit stukje maatwerk hebben wij onze backend developers aan de slag gezet. Zei hebben met eigen geschreven codes ervoor gezorgd dat er een heel filtersysteem is opgezet. Nu kan iedereen heel gemakkelijk een cadeau uitzoeken aan de hand van filters die je in kunt geven.
Opleveringsfase
Alles was afgerond en het project kon opgeleverd worden. Door een afspraak in te plannen met de klant konden we de gehele webshop nogmaals doornemen en de nodige uitleg geven voor de eigenaren zodat zei hun webshop zelf gemakkelijk kunnen beheren.
Yooker Website Dashboard Blog

Het resultaat.

Cadeaumatch.nl is live, en het resultaat is een duidelijke webshop waarin iedereen gemakkelijk het juiste cadeau kan vinden.

Een hele bevlogen en meedenkende organisatie!
Een hele bevlogen en meedenkende organisatie! Bij Yooker zijn ze bereid om mee te denken met de klant en hanteren ze een erg pragmatische aanpak. Dat zorgt er voor een partner gevoel in plaats van ...
Lees meer
Koen van Woerkum
Table by Mesa
Een hele bevlogen en meedenkende organisatie! Bij Yooker zijn ze bereid om mee te denken met de klant en hanteren ze een erg pragmatische aanpak. Dat zorgt er voor een partner gevoel in plaats van klant-leverancier relatie.
Een hele bevlogen en meedenkende organisatie!
Koen van Woerkum
Table by Mesa
Top bedrijf, echt een aanrader!
Top bedrijf! Voor onze stichting hebben ze een nieuwe website gebouwd. Denken goed mee en bij vragen kun je altijd bij ze terecht. Echt een aanrader!
Betty Buijtels
Stichting Dutch Cell Dogs
Top bedrijf! Voor onze stichting hebben ze een nieuwe website gebouwd. Denken goed mee en bij vragen kun je altijd bij ze terecht. Echt een aanrader!
Top bedrijf, echt een aanrader!
Betty Buijtels
Stichting Dutch Cell Dogs
Vanaf het eerste moment een top samenwerking!
We doen nu zo'n 6 maanden zaken met Yooker, vanaf het eerste moment een top samenwerking! Ze hebben een prachtige website (hermansblokhuizen.nl) afgeleverd, en de service daarna is misschien zelfs nóg beter. Met alle ...
Lees meer
Olivier Hermans
Hermans Blokhuizen
We doen nu zo'n 6 maanden zaken met Yooker, vanaf het eerste moment een top samenwerking! Ze hebben een prachtige website (hermansblokhuizen.nl) afgeleverd, en de service daarna is misschien zelfs nóg beter. Met alle vragen kunnen we terecht, en we krijgen hier meteen een antwoord op. Geen moment spijt gehad van onze keuze om de website door Yooker te laten maken! Dikke aanrader!
Vanaf het eerste moment een top samenwerking!
Olivier Hermans
Hermans Blokhuizen
Yooker heeft ons van begin af aan goed begeleid.
Yooker heeft ons van begin af aan goed begeleid. We hadden zelf reeds erg concrete ideeën wat betreft uitstraling, inrichting, content en 'look en feel' incl 'moodboard' en kleurenstalen. Dit gaf een goede start ...
Lees meer
Esmee
Huizensector
Yooker heeft ons van begin af aan goed begeleid. We hadden zelf reeds erg concrete ideeën wat betreft uitstraling, inrichting, content en 'look en feel' incl 'moodboard' en kleurenstalen. Dit gaf een goede start voor Yooker en ze hadden snel onze wensen en eisen door. Ze hebben ons goed geadviseerd over welke stappen nu en later te nemen, zodat wij als startende ondernemer niet in zeven sloten tegelijk zouden lopen. Ook na de oplevering zijn ze snel en alert, ze reageren snel op mail, whatsapp en telefoon. Zonder extra kosten!
Yooker heeft ons van begin af aan goed begeleid.
Esmee
Huizensector

Onze klanten beoordelen ons met een...

4,9 / 5

4,9 / 5