Wie is de klant?

Relight maakt unieke prachtige producten vervaardigd uit gerecycled karton. Hun lampen dragen dus bij aan een betere wereld in het algemeen. Maar belangrijker nog jouw betere wereld! Ben jij dus opzoek naar een nieuwe lamp neem dan gerust een kijkje op de prachtige webshop van Kartonnenlamp.nl

Dit project in het kort.

N

Uniek design

N

Gemakkelijk in beheer

N

Klaar voor online campagnes

N

Import module voor producten

N

Met blogmodule

Yooker Website Dashboard Blog

Het proces.

De vraag zat in het opnieuw maken van de bestaande webshop. Er bestond dus al een webshop maar deze was niet fijn in beheer. Ook liep het niet goed meer het het marketing bedrijf waar ze mee samen werkten. Dus dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij hebben een website ontwikkeld met een uniek design. Ook is dit design doorgetrokken in de webshop die gecombineerd is met de website. Waardoor mensen makkelijk meteen producten kunnen bestellen. Kortom een mooi project waar wij trots op zijn.

Van concept tot realisatie in 5 stappen

Brainstorm sessie

Design fase

Tussentijdse oplevering

Feedback

w

Oplevering

De uitdaging.

Alle websites & webshops die wij ontwikkelen zijn maatwerk. Dit betekend dat wij altijd een uniek design maken wat we uitwerken in een unieke goed functionerende website óf webshop. De uitdaging bij dit project zat in het goed responsive maken van dit unieke ontwerp op alle apparaten.

Yooker Website Dashboard Blog

De aanpak.

Strategische brainstormsessie
Wat is het doel van je website? Wat wil je uitstralen? Wie wil je bereiken? Dit en nog veel meer bespreken we in een strategische brainstormsessie.
Ontwerpen van het webdesign
Wanneer we het doel en de menu indeling bepaald hadden zijn we aan de slag gegaan met het webdesign. In het design wordt rekening gehouden met de usablity van de website en natuurlijk de huisstijl.
Ontwikkeling website
Na het akkoord op het design zijn we begonnen met de ontwikkeling. Allereerst zetten wij het framework op en vanuit daar gaan onze developers verder aan de slag. De website is compleet maatwerk en ook geoptimaliseerd voor online marketing & SEO.
Oplevering en training
Yes, de website is klaar! Natuurlijk wil je dat je website goed gevonden gaat worden, daarom lopen er ook SEO werkzaamheden en draaien er Google Ads campagnes. Verder hebben wij het personeel de juiste training gegeven zodat zei goed de website kunnen beheren.
Yooker Website Dashboard Blog

Het resultaat.

Het resultaat is een strakke website gecombineerd met een webshop. Waarop klanten makkelijk informatie kunnen vinden maar ook meteen een bestelling kunnen plaatsen. Kortom een compacte multifunctionele website waar wij trots op zijn.