Wie is de klant?

Agri en techniek dit is waar Gritech voor staat bedacht door eigenaar Koen van de Sande. Gritech verkoopt unieke draadloze camerasystemen en streven er naar om hiermee diverse sectoren slimmer, sneller en nauwkeuriger te laten werken. Zelf heeft Koen een agrarische achtergrond en een technische opleiding.

Dit project in het kort.

N

Overzichtelijk & modern

N

Zelf landingspagina's met automatische opmaak aanmaken

N

Uniek design

N

Mogelijkheid om direct product te bestellen

N

Bijpassend drukwerk

Yooker Website Dashboard Blog

Het proces.

We zijn voor Gritech eerst begonnen met een brainstormsessie om een beeld te krijgen van de organisatie en de wensen. Vanuit daar zijn we aan de slag gegaan met het webdesign, de klant krijgt vanuit ons altijd de mogelijkheid om hierop online feedback door te geven. Dit verwerken we dan natuurlijk en zo zijn we tot een definitief design gekomen. We zijn vlot verder gegaan met de ontwikkeling en hebben GriTech tijdens het gehele proces hierin meegenomen. Zo zijn we tot een mooie en goed werkende website met webshopfunctionaliteiten gekomen.

Brainstormsessie

Uniek webdesign

Technische ontwikkeling

Drukwerk design en bestellen

w

Oplevering

De uitdaging.

De uitdaging bij dit project was vooral om een unieke maar overzichtelijke te designen en ontwikkelen. We hebben het design dus erg strak gehouden maar hierin leuke unieke elementen verwerkt. De klant was zo blij met dit design dat we dit ook door hebben mogen trekken in het drukwerk.

Yooker Website Dashboard Blog

De aanpak.

Brainstormsessie
We hebben als eerst een brainstormsessie gehad met de klant waarin al onze vragen goed en duidelijk zijn beantwoord. Hierdoor waren de behoeftes duidelijk en konden we hiermee aan de slag en zijn we gaan bouwen.
Webdesign
Vanuit de brainstormsessie zijn we direct aan de slag gegaan met het design. GriTech was erg tevreden hierover en vanuit daar zijn we ook weer vlot door kunnen gaan met de ontwikkeling. Ook was hij zo blij met het design dat we dit mochten gaan doortrekken in drukwerk.
Drukwerk design
Doordat GriTech zo tevreden was met het design mochten we dit gaan doortrekken in drukwerk. Denk hierbij aan visitekaartjes, een roll-up banner, brochure, flyer en nog meer! Ook hiervoor zijn we aan de slag gegaan met een concept design en hebben we GriTech de mogelijkheid gegeven voor het aanleveren van feedback. Dit is uiteraard weer netjes verwerkt en zo hebben we uiteindelijk het drukwerk laten drukken.
Technische ontwikkeling
Het webdesign moet natuurlijk omgezet worden in een werkende website met webshop functionaliteiten. Daarom zijn onze developers hard aan de slag gegaan om alles technisch in orde te maken. Ook dit is vlot verlopen en al snel hadden we het project opgeleverd en weer een mooie online samenwerking staan.
Yooker Website Dashboard Blog

Het resultaat.

Het resultaat is een eenvoudige strakke website die voldoet aan de behoeftes van de klant. De website is informatief en wanneer potentiële klanten enthousiast zijn na het lezen van de informatie kunnen zei direct hun product gaan bestellen. De mooie review die we hebben ontvangen bevestigd het goede resultaat.