Met onze SEO-abonnementen investeer je voor een duurzame hoge positie in Google.

Je hebt al een SEO-abonnement vanaf € 99,- per maand.

Zoekmachine optimalisatie per maand.

Google verwerkt 63.000 zoektermen per seconde. Het algoritme van Google wordt iedere seconde van de dag aangepast om zo de beste content te kunnen bieden aan de zoekers. Met ons SEO-abonnement werken wij maandelijks intensief aan jouw SEO-strategie. Of het nu gaat om het maken van landingspagina’s, het optimaliseren van teksten, werken aan jouw linkbuilding profiel of het monitoren van jouw website prestaties, onze SEO specialisten zijn gedreven om voor jouw het onderste uit de kan te halen.

Hoeveel kost een SEO-abonnement?

Onze SEO-abonnementen starten vanaf € 99,- per maand. Dit is voor iedere ondernemer betaalbaar en toegankelijk. Omdat onze abonnementen erg flexibel zijn, bekijken we aan de hand van jouw ambities welk abonnement daar het beste bij past.

Maandelijkse rapportage en audit.

Maandelijks ontvang je van ons een praktisch en uitgebreid analyse rapport met de status van je SEO posities, en aanbevelingen voor de komende maand of maanden. Alles om er voor te zorgen dat jij steeds hoger scoort in Google, meer omzet uit je website haalt en hiermee meer leads en conversies genereert.

Flexibele abonnementen zonder kleine letters.

Wij vinden het belangrijk dat onze SEO-abonnementen passen bij jouw ambities. Daarom kijken we samen met jouw welk abonnement het beste bij jou past, en wil je tussentijds op of afschalen is dat geen enkel probleem. Wij houden van duidelijkheid, communiceren transparant en zijn erg flexibel.

Onze klanten beoordelen ons met een…

4,9 / 5

Ook eens sparren met Eric over jouw SEO-strategie?

Ik sta altijd open voor een brainstorm sessie over jouw nieuw project of idee. Je kunt mij bereiken via het formulier hierlangs of onderstaande knop.

N

Altijd een transparante communicatie

N

Wij bieden 24/7 support

Neem contact met mij op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Loading...