Met onze SEO-abonnementen investeer je voor een duurzame hoge positie in Google.

Zoekmachine optimalisatie per maand.

Google verwerkt 63.000 zoektermen per seconde. Het algoritme van Google wordt iedere seconde van de dag aangepast om zo de beste content te kunnen bieden aan de zoekers.

Met ons SEO-abonnement werken wij maandelijks intensief aan jouw SEO-strategie. Of het nu gaat om het maken van landingspagina’s, het optimaliseren van teksten, werken aan jouw linkbuilding profiel of het monitoren van jouw website prestaties. Onze SEO specialisten zijn gedreven om voor jouw het onderste uit de kan te halen.

seo pakket,seo abonnement,seo,seo-strategie,zoekmachine optimalisatie,zoekwoordenonderzoek,linkbuilding,local seo,mobile seo

Hoeveel kost een SEO-abonnement?

Onze SEO-abonnementen voor een betaalbare prijs per maand. Dit is voor iedere ondernemer betaalbaar en toegankelijk. Omdat onze abonnementen erg flexibel zijn, bekijken we aan de hand van jouw ambities welk abonnement daar het beste bij past.

Maandelijkse rapportage en audit.

Maandelijks ontvang je van ons een praktisch en uitgebreid analyse rapport met de status van je SEO posities, en aanbevelingen voor de komende maand of maanden. Alles om er voor te zorgen dat jij steeds hoger scoort in Google, meer omzet uit je website haalt en hiermee meer leads en conversies genereert.

Flexibele abonnementen zonder kleine letters.

Wij vinden het belangrijk dat onze SEO-abonnementen passen bij jouw ambities. Daarom kijken we samen met jouw welk abonnement het beste bij jou past, en wil je tussentijds op of afschalen is dat geen enkel probleem. Wij houden van duidelijkheid, communiceren transparant en zijn erg flexibel.