Wie is de klant?

AMC Recruitment heeft al 14 jaar ervaring binnen recruitment. Ben je er klaar voor om strategisch recruitment adviseur te worden ? Wil jij je gestructureerd, strategisch en boordevol kennis stevig positioneren binnen recruitment? Niet meer ad-hoc, wel met een plan? Dan ben je bij AMC Recruitment aan het goede adres!

Dit project in het kort.

N

Zelf te beheren review module

N

Uniek logo & branding

N

Met webshop functionaliteiten

N

Gemakkelijk in beheer

N

Live Instagram feed koppeling

Yooker Website Dashboard Blog

Het proces.

Allereerst zijn we gestart met een brainstormsessie, hierin hebben we de wensen van de klant besproken. Vanuit daar zijn we aan de slag gegaan met het maken van een compleet nieuw logo en branding. Toen de branding helemaal naar wens was hebben we dit doorgetrokken in een uniek webdesign. Met het akkoord op het webdesign zijn we gestart met de ontwikkeling van een goed functionerende website mét webshop.

Brainstormsessie

Creëren van logo & branding

Webbdesign

Ontwikkeling website

w

Oplevering website

De uitdaging.

De uitdaging zat in het bedenken van een compleet nieuwe uitstraling voor AMC Recruitment, dit moest modern, speels maar ook zakelijk worden. Tijdens de brainstormsessie hebben goed de wensen van de klant kunnen bespreken en gekeken naar diverse kleur samenstellingen. Vanuit hier hebben wij een nieuwe branding kunnen ontwerpen.

Yooker Website Dashboard Blog

De aanpak.

Brainstormsessie
Om de strategie en/of plan van aanpak goed te kunnen bepalen, plannen we een brainstormsessie in waarbij we diverse onderdelen bespreken en dieper ingaan op doelen, doelstellingen en ambities. Ook bepalen we aan de hand van voorbeelden hoe de structuur opgebouwd zal worden. Wat onderscheid de klant van de directe concurrenten? Waar blink je in uit en waar in de markt je jezelf gaan positioneren? Aan de hand van deze vragen en antwoorden zetten wij concrete actiepunten op, dit werken we uit in een plan van aanpak.
Branding & Huisstijl
Nadat we de identiteit bepaald hadden van AMC Recruitment hebben we een moderne branding & huisstijl ontworpen. Ook hebben we hiervoor diverse patronen en elementen gemaakt die we konden doortrekken in het webdesing.
Webdesign
Wij hebben een ontwerp gemaakt van een aantal pagina’s. In het ontwerp bepalen we de kleuren, styling elementen, plaatsing content en typografie (lettertypes). Natuurlijk hebben we dit goed laten afstellen op de huisstijl.
Oplevering & uitleg beheer website
Uiteindelijk hebben we weer een mooi online pareltje op kunnen leveren! De klant is tevreden en met wat uitleg kan de website makkelijk zelf beheert worden.
Yooker Website Dashboard Blog

Het resultaat.

Ben jij benieuwd naar de nieuwe website van AMC Recruitment? Natuurlijk delen wij hier graag het resultaat.