Wie is de klant?

GVO Auctions is Europa’s eerste platform voor het kopen en verkopen van GVO’s. Ze bieden kansen voor het verduurzamen van jouw organisatie. Een GvO, ook wel groencertificaat, is een digitale certificering waarmee bewezen kan worden met welke technologie (zon, wind, biomassa of waterkracht) en op welke locatie de groene stroom opgewekt is. Eén GvO staat gelijk aan 1.000 kilowattuur (kWh) opgewekte hernieuwbare elektriciteit. Kijk op het platform en vind jouw GVO’s.

Dit project in het kort.

N

Uniek online platform met KVK Koppeling

N

Producten kopen en verkopen

N

Persoonlijke account omgevingen

N

Digitaal contracten ondertekenen

N

Up-do-date online lopende veilingen

Yooker Website Dashboard Blog

Het proces.

De klant kwam bij ons met dit unieke idee om een online platform te gaan ontwikkelen waarin klanten GVO’s kunnen kopen én verkopen.
We zijn gestart met het maken van een passend webdesign, vanuit dit design zijn we gestart met het ontwikkelen van het framework. Na het neerzetten van een goed framework zijn we verder gegaan met de andere functionaliteiten en hebben we een uitgebreide testfase gehad voor livegang.

Het maken van een uniek webdesign

Ontwikkeling van het framework

Implementatie maatwerk functionaliteiten

Live KVK koppeling

w

Testing & training van nieuwe medewerkers voor het platform

De uitdaging.

Een live koppeling met de KVK, online biedingen, unieke verkoopaccounts en accounts waarmee je juist kunt inkopen. Dit project heeft vele maatwerk functionaliteiten waarmee onze developers aan de slag konden gaan met de ontwikkeling. Hierin zaten natuurlijk een aantal uitdagingen maar deze hebben we met veel plezier succesvol in orde gemaakt.

Yooker Website Dashboard Blog

De aanpak.

Webdesign
Een uniek en strak webdesign.
Ontwikkeling framework
Wij ontwikkelen altijd eerst het framework aan de hand van het design.
Ontwikkeling maatwerk functionaliteiten
Alle koppelingen en functionaliteiten zijn op maat gemaakt.
Oplevering & training
We hebben afgesloten met een oplevering en aansluitend een training over het beheren van de website.
Yooker Website Dashboard Blog

Het resultaat.

Het resultaat mag er zeker wezen! Europa’s eerste GVO handel platform waarin bedrijven een account kunnen aanmaken en hun GVO’s op de veiling kunnen zetten of juist op GVO’s kunnen bieden om deze online te kopen.