Wie is de klant?

Bij Nummereen Kinderopvang vinden kinderen van 0 tot 13 jaar een plek om te stralen, te spelen en te groeien! Wij bieden dagopvang, buitenschoolse opvang en een peuterprogramma aan in de gemeenten Bergeijk, Bladel, Eersel, Reusel-De Mierden en Veldhoven.

Dit project in het kort.

N

Kostencalculator

N

Online kennisbank

N

Ouderportaal

N

Combinatie met werken bij website

N

Locaties in kaart

Yooker Website Dashboard Blog

Het proces.

Om de strategie en/of plan van aanpak goed te kunnen bepalen, hebben we een brainstormsessie gehad waarbij we het bedrijf hebben besproken op diverse onderdelen en zijn we dieper ingegaan op de doelen, doelstellingen en ambities. Vanuit hier zijn we gestart met het maken van de wireframes en deze hebben we doorgetrokken in de webdesign ontwerpen. Nadat dit helemaal in orde was zijn we de ontwikkeling gestart.

Van concept tot realisatie in 5 stappen

Brainstormsessie & Plan van Aanpak

Ontwerpen Wireframe

Ontwerpen Webdesign

Ontwikkeling front-end & backend

w

SEO migratie

De uitdaging.

Nummereen Kinderopvang had al een redelijke een SEO score opgebouwd en daarbij ook organische rankings in de zoekmachine. Om deze score te kunnen overnemen moesten we een zorgvuldige SEO migratie uitvoeren. Wanneer dit niet op de juiste manier gebeurd, is de kans erg groot dat je namelijk al je rankings en SEO score die je hebt opgebouwd kwijtraakt. Door hier al goed rekening mee te houden tijdens de ontwikkeling en bij de livegang hebben wij de SEO score zelfs verbeterd.

Yooker Website Dashboard Blog

De aanpak.

Brainstormsessie & Plan van Aanpak
Om de strategie en/of plan van aanpak goed te kunnen bepalen, plannen we een brainstormsessie in waarbij we samen het bedrijf bespreken op diverse onderdelen en dieper ingaan op de doelen, doelstellingen en ambities. Ook bepaalden we aan de hand van voorbeelden hoe de structuur opgebouwd zal worden. Wat onderscheid hen van de directe concurrenten? Waar blink je in uit en waar in de markt je jezelf gaan positioneren? Aan de hand van deze vragen en antwoorden konden we concrete actiepunten opstellen en hebben we dit uitgewerkt in een plan van aanpak.
Ontwerpen Wireframes & Webdesigns
Wij zijn begonnen met het maken een wireframe van een aantal pagina’s. In het wireframe ontwerp bepalen we de paginastructuur, inhoud van de pagina en plaatsing van de content. Vanuit daar konden we starten met maken van een ontwerp van een aantal pagina’s. In het ontwerp bepaalden we de kleuren, styling elementen, plaatsing content en typografie (lettertypes). Dit is afgestemd op de huisstijl. Ook hebben we aansluitend nog een responsive design gemaakt.
Ontwikkeling website
Na het akkoord op de designs zijn we gestart met de ontwikkeling. Hierin zijn ook diverse modules ontwikkeld zoals de mogelijkheid tot multitaal, blogmodule, locaties, verhalen, formulieren, kennisbank, kostencalculator en nog veel meer.
Quality Assurance
Tijdens deze sprint worden alle functionaliteiten getest en wordt de website responsive ingericht. Nadat alles zorgvuldig is getest hebben we het project opgeleverd en een training over het beheer verzorgt.
Yooker Website Dashboard Blog

Het resultaat.

De klant is erg tevreden met de uitgebreide nieuwe website in een compleet nieuwe branding. De website is overzichtelijk, modern en beschikt over alle benodigde technieken.