Wie is de klant?

Bij DKM Solutions hebben ze meer dan 15 jaar ervaring en deskundigheid op gebied van hardware, software, service en support van document management systemen. Wij kregen de vraag om een nieuwe website te maken voor DKM Solutions en deze specifiek te richten op één product, namelijk de gave E-STUDIO superheld printer! Ook hebben we een zoekwoordenonderzoek gedaan en de resultaten hiervan geïmplementeerd door het schrijven van blogs en het creëren van landingspagina’s.

Dit project in het kort.

N

Uniek design met verschillende animaties

N

Zoekwoordenonderzoek + SEO optimalisatie

N

Focus op 1 specifiek product

N

Leadgenaratie

N

Online marketing

Yooker Website Dashboard Blog

Het proces.

Allereest zijn we aan de slag gegaan met het ontwerpen van de website. Doordat de website zich focust op één printer was het belangrijk om deze natuurlijk in de spotlight te brengen. Door over de gehele website een superhelden thema te hangen konden we van de printer zelf een superheld maken die de show steelt op de website! De website zelf is erg modern met verschillende video’s die naar voren komen over de pagina’s. Daarbij hebben we ook gebruik gemaakt van beweegbare elementen zoals de printer die mee naar beneden scrolt over de pagina.

Brainstormen

Ontwerpen

Ontwikkelen

Optimaliseren

w

SEO en marketing

De uitdaging.

De uitdaging zat in het ontwerpen van een uniek en uitdagend design voor het product. Doordat het zo specifiek was is het natuurlijk belangrijk om dit eruit te laten springen. Dit hebben we gedaan door een thema te creëren op de website, en wel een superhelden thema.

Yooker Website Dashboard Blog

De aanpak.

Na het bepalen van een thema kwamen onze creatieve webdesigners met het concrete design. Onze developers hebben het design tot leven laten brengen met verschillende technische kneepjes en animaties. We hebben de klant meegenomen in het gehele proces en zo de website tevreden opgeleverd. Na oplevering zijn we gestart met de SEO en online marketing om de website zo een boost te geven.

Ontwerpfase
Door te gaan brainstormen met de klant kwamen we tot verschillende ideeën en kregen wij een goed beeld van het product. Vanuit hier konden we een goed webdesign aanleveren.
Technische fase
Het webdesign was na goedkeuring van de klant klaar om omgezet te worden in een goed werkende website met unieke animaties. Onze developers zijn hiervoor hard aan de slag gegaan en door de klant weer goed mee te nemen in het gehele proces konden we snel tot een oplevering komen.
Optimalisatiefase
Natuurlijk was het van groot belang dat de website een succes ging worden en er veel aanvragen binnen zouden komen. Om dit te realiseren hebben we ervoor gezorgd dat we veel verschillende tests hebben gedraaid en de website snelheid helemaal geoptimaliseerd hadden. Zo kan de klant gemakkelijk en snel alle pagina's van de website bezoekers.
SEO fase
We zijn gestart met een zoekwoordenonderzoek, hieruit hebben we de resultaten gehaald en gekeken wat de beste aanpak was voor een goede SEO-strategie. Vanuit deze resultaten hebben we verschillende passende landingspagina's, een aantal blogs en nog meer stukken ingezet voor SEO optimalisatie. Uiteindelijk na tevredenheid van de klant zijn we samen een traject gestart waarbij wij maandelijks een blog schrijven en deze ook via zijn de socials delen zodat de klant actueel blijft voor zijn websitebezoekers en belangrijke vraagstukken online kan beantwoorden.
Yooker Website Dashboard Blog

Het resultaat.

Met dit online pareltje kun je niets anders dan trots zijn, zo blijkt ook uit de review van de klant.