Wie is de klant?

Vuilniszak.nl is een website die vuilniszakken verkoopt die passen in iedere bak. Iedereen kent het probleem wel je vuilniszak is te groot of te klein, het is eigenlijk nooit goed. Daarom kun je op vuilnizak.nl eenvoudig een vuilniszak op maat bestellen doormiddel van de vuilniszak configurator waardoor dit probleem voor eens en altijd is verholpen!

Dit project in het kort.

N

Modern en speels design

N

Maatwerk configurator

N

SEO geoptimaliseerd

N

Gemakkelijk in beheer

N

Met unieke huisstijl

Yooker Website Dashboard Blog

Het proces.

Door het nieuwe concept konden we voor deze klant starten met het ontwerpen van een gehele huisstijl. Daarbij zijn we gestart met het logo en dit hebben we doorgetrokken in een complete huisstijl. Vanuit de huisstijl hebben we een passend modern ontwerp gemaakt voor de webshop. Tijdens de ontwikkeling hebben we een maatwerk configurator gemaakt waardoor iedereen zijn of haar vuilnisbak kan opmeten en met de maten de perfecte zak kan vinden.

Van concept tot realisatie in 5 stappen

Brainstormsessie

Huisstijl ontwerpen

Webdesign ontwerpen

Ontwikkeling webshop & configurator

w

Oplevering & training

De uitdaging.

De uitdaging zat in het ontwikkelen van de configurator en ervoor te zorgen dat voor potentiële klanten het zo gemakkelijk & duidelijk mogelijk is om de passende zak te bestellen. Daarbij hebben wij ook een eigen klantomgeving ontwikkeld zodat iedereen die eenmaal de perfecte zak heeft gevonden deze gemakkelijk opnieuw kan bestellen doordat de maat wordt opgeslagen in je accountomgeving. Daarbij krijg je ook nog een unieke QR code bij jouw bestelling die je in je bak kunt plakken en zo dus met 1 klik opnieuw je zakken kunt bestellen.

Yooker Website Dashboard Blog

De aanpak.

Strategische brainstormsessie
Wat is het doel van je website? Wat wil je uitstralen? Wie wil je bereiken? Dit en nog veel meer bespreken we in een strategische brainstormsessie.
Ontwerpen van de huisstijl en het webdesign
Wij ontwerpen een uniek logo en huisstijl. Deze huisstijl trekken wij dan weer doorgezet in een unieke webshop.
Ontwikkeling webshop
Na het akkoord op het design zijn we begonnen met de ontwikkeling. Allereerst zetten wij het framework op en vanuit daar gaan onze developers verder aan de slag. De website is compleet maatwerk en ook geoptimaliseerd voor online marketing & SEO.
Oplevering & starten met online campagnes
Yes, de webshop is klaar! We zijn ook gestart met SEA campagnes om zo de webshop een boost te geven.
Yooker Website Dashboard Blog

Het resultaat.

Het resultaat is een strakke website met een mooie uitstraling waarin de klant gemakkelijk vuilniszakken op maat kan bestellen. Voor Vuilniszak.nl zijn we ook gestart met SEA campagnes om zo iedereen te kunnen voorzien van de perfecte zak voor iedere bak!