Google

Hoe krijg ik een featured snippet?

Hoe krijg ik een featured snippet?

Ieder bedrijf kan in een featured snippet verschijnen. Een featured snipet is een opsomming van een aantal zinnen dat verschijnt bovenin Google en jouw vraag beantwoord. Met zo’n snippet kun jij ervoor zorgen dat je veel verkeer trekt naar je website voor een bepaalde pagina. Je krijgt een featured snippet door duidelijk het antwoord op de betreffende vraag te geven. Er zijn geen garanties dat je er een krijgt, Google bepaald dit namelijk zelf aan de hand van een aantal criteria.

De 10 belangrijkste SEO trends voor 2021 op een rijtje

De 10 belangrijkste SEO trends voor 2021 op een rijtje

Zoekmachineoptimalisatie (SEO) is een effectieve manier om bezoekers naar je website te trekken. SEO ontwikkelt voortdurend en het is een enorme uitdaging om op de hoogte te blijven van de laatste updates. Het kost veel tijd, maar dat is ook zeker de moeite, want ongeveer 70% tot 80% van de gebruikers concentreert zich uitsluitend op organische resultaten en negeert betaalde resultaten. Bovendien leidt ongeveer 28% van die zoekopdrachten tot conversies, wat resulteert in een aankoop.

De beste SEO-prestaties vereisen aandacht voor veel statistieken, waaronder verkeer, backlinks en sociale shares. In deze blog bespreken we de belangrijkste SEO-trends op het gebied van zoekmachineoptimalisatie waarop je kunt inspelen.