Business

Gastblogger(s) gezocht!

Gastblogger(s) gezocht!

Klim jij graag in de pen om te schrijven over jouw expertise? Beschik jij over kennis van internet en/of web marketing? Lees dan snel verder!

Hoe start jij je eigen blog ?

Hoe start jij je eigen blog ?

Als jij ervan houdt om over verschillende onderwerpen te praten, maar heb je niemand om dit tegen te doen? Dan is het starten van een blog website misschien wel iets voor jou! Het opstarten van zo’n blog lijkt misschien lastig, maar dat valt reuze mee. In dit artikel zal je erachter komen hoe je een blog moet opstarten en onderhouden door middel van een aantal handige tips en weetjes.

De 10 belangrijkste SEO trends voor 2021 op een rijtje

De 10 belangrijkste SEO trends voor 2021 op een rijtje

Zoekmachineoptimalisatie (SEO) is een effectieve manier om bezoekers naar je website te trekken. SEO ontwikkelt voortdurend en het is een enorme uitdaging om op de hoogte te blijven van de laatste updates. Het kost veel tijd, maar dat is ook zeker de moeite, want ongeveer 70% tot 80% van de gebruikers concentreert zich uitsluitend op organische resultaten en negeert betaalde resultaten. Bovendien leidt ongeveer 28% van die zoekopdrachten tot conversies, wat resulteert in een aankoop.

De beste SEO-prestaties vereisen aandacht voor veel statistieken, waaronder verkeer, backlinks en sociale shares. In deze blog bespreken we de belangrijkste SEO-trends op het gebied van zoekmachineoptimalisatie waarop je kunt inspelen.