Webdevelopment

Wat kost een website? En hoe worden deze kosten berekend?

Wat kost een website? En hoe worden deze kosten berekend?

Bij het ontwikkelen van een website heb je altijd de kosten hiervoor. Maar met de eenmalige ontwikkelingskosten ben je er nog niet. Je hebt ook een hosting pakket & domeinnaam nodig. Het hostingpakket is jouw digitale opslag waar alle bestanden van de website instaan. Voor een hostingpakket & domeinnaam ben je vaak tussen de € 5,- en € 50,- per maand kwijt. Een domeinnaam kunnen wij voor jou registreren, de kosten hiervoor verschillen erg per domeinnaam. Een .nl domeinnaam heb je al voor €1,25 per maand.

Waarom is een snelle laadtijd van een website zo belangrijk?

Waarom is een snelle laadtijd van een website zo belangrijk?

De snelheid van je website of webshop kan het maken of breken als het gaat om conversieratio’s, leads en het bieden van een positieve gebruikerservaring. Het trage internet met een ISDN verbinding is al lang verleden tijd en bezoekers zijn eraan gewend geraakt dat ze niet lang hoeven te wachten tot een website is geladen.

Als een website een trage laadtijd heeft is de kans groot dat de bezoeker direct de website verlaat en terug gaat naar Google om te zoeken naar een andere website die wel het antwoord op zijn vraag kan beantwoorden, zijn probleem kan oplossen of waar ze het gewenste artikel kunnen bestellen