Gerealiseerde projecten

Een greep uit onze projecten.
Heijden Schilderwerken

Heijden Schilderwerken

Voor van der Heijden Schilder – en Spuitwerken hebben wij een nieuw logo, visitekaartjes, een banner en een website ontwikkeld.

Bakt Bakery

Bakt Bakery

Een logo, visitekaartjes, social media icoontjes, huisstijl en een nieuwe webshop. Dit allemaal hebben wij gerealiseerd voor het nieuwe bedrijf Bakt Bakery

Bedrijfsarts op Maat

Bedrijfsarts op Maat

Wij hebben voor Bedrijfsarts op maat een nieuw logo en website ontworpen. Het logo moest meteen duidelijkheid scheppen en een strakke uitstraling geven. Dit geldt ook voor de website, hier hebben bezoekers een gemakkelijk overzicht van de mogelijkheden en kan er hieruit snel een keuze gemaakt worden

Studio Meraki

Studio Meraki

Voor Studio Meraki hebben wij de gehele website her ontwikkeld in Wordpress. Het voordeel hiervan zijn de vele mogelijkheden voor SEO en het gebruiksgemak van Wordpress.

Duidelijk Duits

Duidelijk Duits

Voor Duidelijk Duits hebben wij een nieuwe webshop gerealiseerd waarbij meteen een chat naar voren komt bij het openen van de site zodat bezoekers vragen kunnen stellen en contact kunnen opnemen. In de website vind je een filtersysteem waardoor je gemakkelijk zelf de best passende cursus kunt vinden. Hierna kun je deze ook nog meteen bestellen en direct betalen. Ook voor de klant is de site erg makkelijk in gebruik waardoor ze zelf nieuwe cursussen kunnen uploaden op de website.

Sound Originals

Sound Originals

Voor Sound Originals hebben wij een nieuw logo ontworpen en een website & webshop ontwikkeld. Sound Originals vroeg om een modern & futuristisch uiterlijk. Het moest interessant blijven voor de bezoeker om door de pagina’s heen te scrollen. De klant kan via een eigen dashboard alle bestellingen inzien & bewerken. Ook ontvangt hij deze automatisch op de mail wanneer er een nieuwe bestelling is geplaatst.

De Laat Producties

De Laat Producties

Voor De Laat Producties hebben wij een nieuwe website mogen realiseren. De Laat Producties verzorgt professionele bedrijfsvideo’s, productvideo’s, travelvideo’s & reclames.

Reijnders Accountants Adviseurs

Reijnders Accountants Adviseurs

Voor Reijnders Accountants Adviseurs te Bladel hebben wij reeds een nieuwe, professionele website ontwikkeld, waarbij er met het design gebruik is gemaakt van de huiskleuren en herkenbare huisstijl elementen. De website is gebruikersvriendelijk en modern gebouwd.

Beauty by Mayke

Beauty by Mayke

Voor Beauty by Mayke hebben wij reeds een moderne website ontworpen en ontwikkeld. De website beschikt over onder andere een media galerij, prijslijsten en een contact formulier waar de bezoekers gemakkelijk een bericht kunnen versturen.