Sound Originals

Voor Sound Originals hebben wij een nieuw logo ontworpen en een website & webshop ontwikkeld. Sound Originals vroeg om een modern & futuristisch uiterlijk. Het moest interessant blijven voor de bezoeker om door de pagina's heen te scrollen. De klant kan via een eigen dashboard alle bestellingen inzien & bewerken. Ook ontvangt hij deze automatisch op de mail wanneer er een nieuwe bestelling is geplaatst.
N

Uniek ontwerp

N

Modern logo

N

Diverse animaties

reijnders accountants in header

Overzichtelijk & Modern.

Om de interesse van de bezoeker te wekken & te behouden, hebben we gebruik gemaakt van diverse animaties & opvallende kleuren. Wanneer je door de pagina heen scrolt zie je verschillende elementen bewegen. We hebben op iedere pagina een CTA (Call to action) sectie geplaatst, die klanten doorstuurt naar de webshop pagina, om conversies te genereren.

Sound Originals.

Sound Originals is toeleverancier van akoestische onderdelen, gespecialiseerd in diffusers. Sound Originals beschikt naast kennis over akoestiek & geluid ook over het vakmanschap om volledig in eigen beheer de productie van de onderdelen te faciliteren.