Beauty by Mayke

Voor Beauty by Mayke hebben wij reeds een moderne website ontworpen en ontwikkeld. De website beschikt over onder andere een media galerij, prijslijsten en een contact formulier waar de bezoekers gemakkelijk een bericht kunnen versturen. De klant kan via het dashboard van de website haar eigen foto's toevoegen, en ontvangt verstuurde berichten via haar eigen mail account.
N

Modern ontwerp

N

Mediagalerij

N

Contactformulier

reijnders accountants in header

Overzichtelijk & modern.

Voor de website was het belangrijk dat de bezoekers op een snelle en simpele wijze informatie kunnen inzien zoals bijvoorbeeld welke diensten er zijn, wat hiervoor de prijzen zijn & wat de contactgegevens zijn. Deze informatie hebben we gecombineerd met rustige & overzichtelijke layout. Ook is het voor de bezoeker mogelijk om meteen contact op te nemen of een afspraak te maken via het formulier op de contactpagina.

Beauty by Mayke.

Mayke Intven is afgestudeerd als allround schoonheidsspecialiste en medisch pedicure. Al jaren heeft ze een grote passie voor uiterlijke verzorging, en de aanvulling medisch pedicure maakt het plaatje compleet.

Beauty by Mayke is gelegen in Reusel, en werkt uitsluitend op afspraak. Ze ontvangt je graag in haar salon onder het genot van een kopje koffie.