Reijnders Accountants Adviseurs

Voor Reijnders Accountants Adviseurs te Bladel hebben wij reeds een nieuwe, professionele website ontwikkeld, waarbij er met het design gebruik is gemaakt van de huiskleuren en herkenbare huisstijl elementen. De website is gebruikersvriendelijk en modern gebouwd. Het is voor de klanten mogelijk om via de website in te loggen in het administratieprogramma. Ook is de website vanaf ieder mobiel apparaat toegankelijk.
N

Modern ontwerp

N

Makkelijk bij te houd nieuwspagina

N

Koppeling met het portaal

reijnders accountants in header

De bezoeker op de eerste plek.

De hoofdtaak van de website was dat de bezoeker op de eerste plek staat. Dit hebben we mede mogelijk gemaakt door het overzicht rustig te houden en de bezoeker meerdere opties te geven om gemakkelijk contact op te nemen met Reijnders of in te loggen op het portaal. Ook zit er een nieuws / blog pagina aan de website gekoppeld welke Reijnders zelf kan beheren via het dashboard van de website.

Reijnders Accountants Adviseurs.

Reijnders Accountants Adviseurs is een zelfstandig accountantskantoor en kent de vragen, eisen en wensen die ondernemers hebben als geen ander. Reijnders is gevestigd in Bladel en actief in de Kempen, een ondernemende regio.

Reijnders heeft een sterk netwerk van specialisten op allerlei gebied. Daarmee bieden ze een volledig dienstenpakket voor haar klanten: ondernemers in het midden en klein bedrijf.