Duidelijk Duits
Voor Duidelijk Duits hebben wij een nieuwe webshop gerealiseerd waarbij meteen een chat naar voren komt bij het openen van de site zodat bezoekers vragen kunnen stellen en contact kunnen opnemen. In de website vind je een filtersysteem waardoor je gemakkelijk zelf de best passende cursus kunt vinden. Hierna kun je deze ook nog meteen bestellen en direct betalen. Ook voor de klant is de site erg makkelijk in gebruik waardoor ze zelf nieuwe cursussen kunnen uploaden op de website.
N

Zelf nieuwe cursussen uploaden

N

Filter tussen het aanbod

N

Duidelijk betaalsysteem

Filteren & direct bestellen

Op de website is het mogelijk om te filteren tussen het aanbod in cursussen. De klant kan gemakkelijk de voorkeuren invoeren waar hij/zij naar opzoek is. Hieruit komt dan het juiste aanbod naar voren. Vanuit hier kan de cursus ook meteen in het winkelmandje gezet worden en worden afgerekend. Voor de klant hebben wij er ook voor gezorgd dat ze zelf gemakkelijk nieuwe cursussen kunnen toevoegen of uit de website kunnen halen.

Duidelijk Duits

Duidelijk Duits is in 2015 opgericht. Ze streven naar hoge kwaliteit en stellen hoge eisen aan de docenten, zodat deze steeds de best mogelijke lessen kunnen bieden. Alle docenten zijn oorspronkelijk Duits, kennen de cultuur, hebben meerdere jaren in een DACH-land gewoond en kunnen u dus ook deskundig advies geven op uw gebied.

Loading...