Duidelijk Duits

Voor Duidelijk Duits hebben wij een nieuwe webshop gerealiseerd waarbij meteen een chat naar voren komt bij het openen van de site, zodat bezoekers vragen kunnen stellen en contact kunnen opnemen. In de website vind je een filtersysteem waardoor je gemakkelijk zelf de best passende cursus kunt vinden. Hierna kun je deze ook nog meteen bestellen en direct betalen. Ook het beheer van de site is erg makkelijk waardoor ze zelf nieuwe cursussen kunnen uploaden op de website.
N

Rebranding logo en webdesign

N

Verkoop cursussen met eigen webshop

N

Veilig betaalsysteem gekoppeld aan boekhouding

reijnders accountants in header

Filteren & direct bestellen.

Op de website is het mogelijk om te filteren tussen het aanbod in cursussen. De klant kan gemakkelijk de voorkeuren invoeren waar hij/zij naar opzoek is. Hieruit komt dan het juiste aanbod naar voren. Vanuit hier kan de cursus ook meteen in het winkelmandje gezet worden en worden afgerekend. Voor de klant hebben wij er ook voor gezorgd dat ze zelf gemakkelijk nieuwe cursussen kunnen toevoegen of uit de website kunnen halen.

Duidelijk Duits.

Hedendaags is het voor veel bedrijven een pré of vereiste dat je de Duitse taal goed beheerst in spraak en geschrift. Duidelijk Duits verzorgt Duitse taaltrainingen en cursussen voor individuele en voor groepen, zowel op hun eigen locatie in Amersfoort en op bedrijfslocatie. Het doel; Gebruik maken van nieuwe onderwijsvormen om efficiënt en doelgericht leren mogelijk te maken. De cursussen worden deels verkocht via de website, en deels op maat. Hiervoor werd Yooker ingeschakeld om mee te denken voor de uitvoering van dit idee.