Bedrijfsarts op Maat

Wij hebben voor Bedrijfsarts op maat een nieuw logo en website ontworpen. Het logo moest meteen duidelijkheid scheppen en een strakke uitstraling geven. Dit geldt ook voor de website, hier hebben bezoekers een gemakkelijk overzicht van de mogelijkheden en kan er hieruit snel een keuze gemaakt worden. Door de contact gegevens al bovenin de site te plaatsen is het gemakkelijk om meteen contact op te nemen met het bedrijf.
N

Duidelijk nieuw logo

N

Overzichtelijk & zakelijk

N

Veel contact mogelijkheden

reijnders accountants in header

Overzichtelijk & Zakelijk.

De website ziet er overzichtelijk en zakelijk uit. Bezoekers kunnen al meteen in de bovenste taakbalk de mogelijkheden vinden die Bedrijfsarts op maat aanbiedt. Hierdoor schept de website veel duidelijkheid en is het goed overzichtelijk. Voor het logo geldt hetzelfde, deze geeft ook meteen duidelijkheid. Ook hebben wij standaard SEO toegepast zodat de website te vinden is in de online zoekmachines.

Bedrijfsarts op maat.

Bedrijfsarts op maat is een gecertificeerde opleidings-& detacheringsorganisatie voor hooggekwalificeerde artsen. Daarnaast detacheren ze geregistreerde bedrijfsartsen. Verder bieden ze ondersteunende diensten aan arbodiensten en maatschappen, vooral op het gebied van de back office. Denk daarbij aan administratieve ondersteuning, ICT diensten (e-dossiers, AVG proof) en vervanging bij ziekte of vakantie.