Duramotion
Duramotion is groot geworden als producent van A-kwaliteit aardingskabel en connectoren – en hierdoor gespecialiseerd in de grootschalige distributie van installatiematerialen. Daarnaast hebben ze ook een zeer compleet solar assortiment, waaruit zei dagelijks totaalleveringen bezorgen aan hun klanten. Hiervoor is het natuurlijk van belang een goed werkende website maar ook een goed werkende webshop te hebben, dit hebben wij voor Duramotion gerealiseerd. Ook hebben we ervoor gezorgd dat er een klantenportaal bij zit zodat vaste klanten snel en gemakkelijk kunnen bestellen.
N

Duidelijke navigatie

N

Gekoppeld met webshop

N

Alles in 1 met de website, webshop en het klantenportal

Het proces

De vraag lag voor een website die gekoppeld zit aan een webshop met een bijhorende klantenportal. We zijn eerst aan de slag gegaan met het ontwerpen van een goed webdesign. De klant wou zijn huisstijl uitdragen in het design dus dit hebben we gedaan door de lettertypes, kleuren en stijlen door te trekken in het ontwerp voor de website en webshop. Hierna zijn we aan de slag gegaan met het ontwikkelen van de website. Intussen hebben we ook hard gewerkt aan de ontwikkeling van de webshop zodat dezen gelijk opgeleverd konden worden. Ook hebben we verschillende koppelingen in orde gemaakt met o.a. CRM systemen en betaalsystemen. In de website en webshop hebben we ook een klantenportal gebouwd waarin klanten zelf bijvoorbeeld de bestelstatus kunnen inzien. We hebben dus alle verschillende elementen gelijk ontwikkeld en ervoor gezorgd dat deze goed met elkaar werken.

Alles in 1

Duramotion heeft nou alles in 1 met de webshop, website en klantenportaal die met elkaar verbonden zijn. Klanten kunnen nu makkelijk inloggen en hun gegevens bekijken. Ook hebben we aandacht besteed aan het optimaliseren van de website en webshop voor SEO. De pagespeed is belangrijk voor de SEO en daarom hebben wij ervoor gezorgd dat deze optimaal is voor.

Loading...