Website of webshop
onderhouden en aanpassen

Voor de online vindbaarheid, de veiligheid en de snelheid is goed onderhoud erg belangrijk!

Altijd up-to-date met goed onderhoud

Het onderhouden van een website of webshop is net zo belangrijk als het onderhoud van een auto. Wanneer een website verouderd, neemt de kans toe dat de beveiliging niet voldoende is, maar ook de online vindbaarheid van je website verslechterd. Zoekmachines zoals Google belonen deze met een hogere ranking score dan websites die niet worden bijgewerkt.

Wanneer wij onderhoud uitvoeren kan dit op diverse manieren gebeuren. Je hebt bijvoorbeeld een nieuwe pagina, of wil een stukje tekst aanpassen. Het kan ook zijn dat je de lay-out van een pagina aangepast wil hebben, of een nieuwe foto wil toevoegen. Tijdens deze onderhoudswerkzaamheden zorgen wij ervoor dat alle elementen van de website weer voldoen aan de laatste eisen en updates.

Het is mogelijk om bij ons een servicecontract af te sluiten, maar ook voeren wij eenmalig onderhoud uit. Informeer bij ons naar de mogelijkheden, en wij kijken samen met jouw wat het beste past bij jouw situatie.

yooker-onderhoud-website

Wat we nog meer voor jou kunnen betekenen

Webshop

Wij verzekeren we je altijd van veilige betaalsystemen, een gebruiksvriendelijke ervaring en een snelle laadtijd!

Lees meer  →

Hosting

Onze hostingpakketten voldoen aan de hoogste beveiligingseisen, je website laad snel en je beschikt over voldoende opslag.

Lees meer  →

Grafisch ontwerp

Een fris nieuw bedrijfslogo, mooie visitekaartjes of een complete huisstijl wat aansluit bij jouw bedrijf in Eindhoven?

Lees meer →