Betrouwbare en snelle hosting voor iedere website

Een snelle website is belangrijk voor de vindbaarheid maar heeft ook directe invloed op het aantal aankopen via jouw website!

De hosting van Yooker

Een snelle website is belangrijk voor de vindbaarheid van je website en de gebruikservaring van jouw sitebezoekers, maar heeft ook directe invloed op het aantal aankopen via jouw website! Met onze kwaliteit hosting doen we er alles aan om de performance, veiligheid, snelheid en support te bieden voor jouw website of webshop.

Onze hosting servers zijn uitermate geschikt voor verschillende CMS systemen zoals WordPress en altijd voorzien van een SSL-certificaat zodat de gegevens van jouw en je klanten beveiligd worden verstuurd. 

Als extra service voor onze klanten bieden wij een hosting verhuisservice aan, wij regelen alles met je huidige hosting partij. Onze hostingpakketten zijn zorgvuldig samengesteld zodat er altijd een pakket is wat bij jouw website of webshop past.

yooker-blog-wat-is-hosting-email
yooker-hosting-voordelen

Wij bewaken de kwaliteit

Onze hostingsystemen draaien allemaal op groene energie, zo dragen we allemaal ons steentje bij. Maar we hebben nog meer voordelen..

N

Groene hosting

N

Back-up beheer

N

Gratis SSL

N

Gratis upgraden

N

Kwaliteitsgarantie

N

24/7 Support

Check hier of jouw gewenste domeinnaam nog beschikbaar is

Domeinnaam registreren

Heb je nog geen domeinnaam? Check dan hier of jou domein nog vrij is.

Loading...