Wordt beter vindbaar en scoor hoger in Google met ons SEO startpakket.

Scoren in Google voor een scherp tarief.

Heb je geen groot budget, maar wil je toch beter zichtbaar en vindbaar zijn in zoekmachines zoals Google en Bing? Dan biedt ons SEO startpakket de uitkomst! Wanneer je website is geoptimaliseerd voor zoekmachines, zal je website hoger scoren in Google. Met behulp van zoekmachine optimalisatie zorg je voor een betere organische (gratis) positie in de zoekresultaten. Een hogere positie in Google betekend meer verkeer, meer leads, meer aankopen en meer conversies.

Compleet SEO Startpakket voor een goede SEO-basis.

Heb je geen groot budget, maar wil je toch aan de slag met zoekmachine optimalisatie? Met ons SEO-Startpakket heb je direct een sterke basis voor jouw SEO-strategie.
Bekijk hier onze andere pakketten $

N

Google Analytics - Koppelen en instellen

N

Google Search Console - Koppelen en instellen

N

Google Mijn Bedrijf - Koppelen en instellen

N

Google Maps vermelding - Koppelen en instellen

N

Sitemap koppelen Google Search Console

N

SEO Meta-instellingen

N

Mobile SEO

N

Speedtest & prestatiecheck

N

Yooker SEO tool

N

Website SEO scan

N

SEO Analyse & rapportage

Google geoptimaliseerd en klaar
om organisch gevonden te worden.

Met ons SEO-Startpakket ben je in één keer klaar om organisch gevonden te worden in de zoekmachines. Organisch betekend, niet betaald dus gratis! Om een sterke basis te creëren melden we je website of webshop aan bij de grote zoekmachines, Google en Bing.

Er wordt een Google Mijn Bedrijf & Google Maps profiel geregistreerd, Search Console en Analytics worden gekoppeld en er worden sitemaps ingesteld die iedere nieuwe pagina automatisch aanmeld bij Google.

Scoren in Google voor een scherp tarief.

Heb je geen groot budget, maar wil je toch beter zichtbaar en vindbaar zijn in zoekmachines zoals Google en Bing? Dan biedt ons SEO startpakket de uitkomst!

Wanneer je website is geoptimaliseerd voor zoekmachines, zal je website hoger scoren in Google. Met behulp van zoekmachine optimalisatie zorg je voor een betere organische (gratis) positie in de zoekresultaten. Een hogere positie in Google betekend meer verkeer, meer leads, meer aankopen en meer conversies.

Alles in één keer goed ingesteld.

Voor slechts € 289,- stellen we op 1 dag alles voor je in, en koppelen je website aan alle SEO-platforms zoals Google Mijn Bedrijf, Google Search Console, Google Analytics en zorgen dat je zichtbaar bent op Google Maps.

Meerwaarde van een goede basis.

Wanneer je een website laat maken is de website klaar, maar dan is deze (meestal) nog niet geoptimaliseerd voor SEO. Het goed gevonden worden in de gratis zoekresultaten van zoekmachines, ofwel organisch gevonden worden is een doorlopend proces. Veel ondernemers besteden te weinig tijd aan optimalisatie. Daarom bieden wij aan om alles eenmalig optimaal in te stellen voor een schappelijke prijs.

100% transparant en persoonlijk.

Wij vinden het erg belangrijk dat jij altijd inzicht hebt in de resultaten. Bij veel andere bureau’s krijg je nauwelijks of geen inzicht in de werkwijze en resultaten. Bij ons staat persoonlijk contact en een transparante communicatie hoog in het vaandel! Je krijgt inzicht in alle tools die we gekoppeld hebben zoals Google Mijn Bedrijf, Google Search Console en Google Analytics. We voegen je e-mailadres toe, zodat je zelf kan zien hoe we alles hebben ingesteld, en je hebt altijd inzicht in je bezoekersverkeer.

SEO Tool van Yooker

Wil je zelf aan de slag gaan met zoekmachine optimalisatie zoals bijvoorbeeld het zelf instellen van de SEO-Meta instellingen, Afbeelding SEO en social media SEO? Dat kan met onze SEO tool. Deze wordt simpelweg geïnstalleerd op je website, en kun jij zelf SEO instellen voor pagina’s berichten, projecten of je media galerij.

De voordelen van SEO bij Yooker.

Onze SEO specialisten voorzien jouw van een goede SEO strategie.

N

Eerlijk advies waar je op kan bouwen

N

Persoonlijke aanpak en transparante communicatie

Je kunt ons 7 dagen in de week bereiken voor vragen of support.

N

Bereikbaar via Mail, Telefoon en Whatsapp

N

Support op afstand met TeamViewer

i

Een persoonlijke service zoals je die mag verwachten!

N

Geen kleine lettertjes of wurgcontracten

N

Ons kantoor is 6 dagen in de week geopend.

Onze klanten beoordelen ons met een…

4,9 / 5

Ook eens sparren met Eric over jouw SEO-strategie?

Ik sta altijd open voor een brainstorm sessie over jouw nieuw project of idee. Je kunt mij bereiken via het formulier hierlangs of onderstaande knop.

N

Altijd een transparante communicatie

N

Wij bieden 24/7 support

Neem contact met mij op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Loading...