Content optimaliseren voor de beste
resultaten met ons SEO-Groeipakket.

Content optimaliseren voor de beste resultaten met ons SEO groeipakket.

Content optimaliseren voor zoekmachines is een van de meest effective manieren van een SEO strategie. Ons SEO-goeipakket bevat alle functionaliteiten uit het SEO-startpakket voor een sterke SEO basis, een zoekwoordenonderzoek en een SEO audit.

Maar dat is niet alles! Dit pakket is zo samengesteld dat alles in één keer wordt ingesteld en je website wordt gekoppeld aan alle SEO-platforms. Jouw website wordt technisch geoptimaliseerd voor o.a. snelheid en je content zoals trefwoorden en effectieve landingspagina’s krijgen een boost!

yooker google
seo groeipakket,seo,seo-strategie,zoekmachine optimalisatie,zoekwoordenonderzoek,linkbuidling,local seo,mobile seo

Inclusief SEO-startpakket.

Ons SEO-Startpakket is samengesteld om een sterke basis te creëren voor zoekmachine optimalisatie. Dit doen we door een Google Mijn Bedrijf en Google Maps profiel te registreren, je website te koppelen aan Google Search Console en Google Analytics en sitemaps aan te maken zodat iedere pagina automatisch wordt opgenomen in Google.

Yooker SEO-Groeipakket.

N

Koppelen en instellen van alle Google tools

N

SEO Meta-instellingen

N

Mobile, technisch, on-page en local SEO

N

Backlink scan en rapportage

N

Afbeeldingen optimalisatie

N

URL- en sitestructuur

N

Gebroken links (intern/extern)

N

SEO-landingspagina's (5 stuks)

N

Speedtest & Prestatiecheck

N

Yooker SEO Tool

Optimalisatie voor o.a. landingspagina’s, snelheid, content en zoekwoorden.

Met ons betaalbare SEO-Groeipakket stellen we alles voor je in, en koppelen je website aan alle SEO-platforms zoals Google Mijn Bedrijf, Google Search Console, Google Analytics en zorgen dat je zichtbaar bent op Google Maps.

Zoekwoordenonderzoek voor effectieve trefwoorden.

We gaan van start met een grondige SEO analyse van je website, en starten een zoekwoordenonderzoek. Met de resultaten heb jij een overzicht van zoekwoorden en zoektermen waarop jouw website of webshop het beste kan ranken in de zoekmachine.

Met deze trefwoorden kunnen wij de teksten van bijvoorbeeld; je landingspagina’s optimaliseren en de SEO meta instellingen effectief inrichten. Een zoekwoordenonderzoek is de basis voor elke SEO content optimalisatie strategie.

Landingspagina's geoptimaliseerd voor trefwoorden.

Een landingspagina verteld eigenlijk al waar deze pagina op is gericht, het landen van bezoekers op je pagina. Een landingspagina is geoptimaliseerd voor een bepaald trefwoord, dienst of product met als doel zo goed mogelijk aansluiten bij een advertentie of een zoekterm.

Met een sterke landingspagina kan je jouw bezoekers overtuigen van bijvoorbeeld een product of dienst, en ze subtiel aanzetten tot een actie zoals bijvoorbeeld het invullen van een formulier, downloaden van een PDF zoals een e-book/whitepaper of het kopen van een product.

100% transparant en persoonlijk.

Wij vinden het erg belangrijk dat jij altijd inzicht hebt in de resultaten. Bij veel andere bureau’s krijg je nauwelijks of geen inzicht in de werkwijze en resultaten. Bij ons staat persoonlijk contact en een transparante communicatie hoog in het vaandel!

Je krijgt inzicht in alle tools die we gekoppeld hebben zoals Google Mijn Bedrijf, Google Search Console en Google Analytics. We voegen je e-mailadres toe, zodat je zelf kan zien hoe we alles hebben ingesteld, en je hebt altijd inzicht in je bezoekersverkeer.

Wij stellen na onze werkzaamheden een uitgebreide rapportage op met daarin alle optimalisaties die we hebben doorgevoerd, praktische tips voor rendementswinst met SEO en alle resultaten van de SEO audit.

De voordelen van SEO bij Yooker.

Onze SEO specialisten voorzien jouw van een goede SEO strategie.

N

Eerlijk advies waar je op kan bouwen

N

Persoonlijke aanpak en transparante communicatie

Je kunt ons 7 dagen in de week bereiken voor vragen en / of support.

N

Bereikbaar via mail, telefoon en whatsapp

N

Support op afstand met TeamViewer

i

Een persoonlijke service zoals je die mag verwachten!

N

Geen kleine lettertjes of wurgcontracten

N

Ons kantoor is 6 dagen in de week geopend.