Creatief staaltje werk met Brabantse nuchterheid

Wij staan er altijd voor onze klanten, servicegericht en doelbewust!

Maak kennis met ons team.

We zijn gestart vanuit passie voor webdesign en online marketing.

Wij geloven in eenvoud voor de ondernemer, je moet doen waar je goed in bent! Daarom staan wij aan de zijde als partner om samen online succesvol te worden.

Alle online zorgen nemen wij over, je kunt voor veel bij ons terecht. Door het combineren van alle expertises en disciplines onder een dak, bereiken we het beste resultaat voor ieder bedrijf! Met de passie voor ons vak, en een voorliefde voor moderne digitalisering timmeren wij als Digital Agency hard aan de weg van de toekomst.

Inmiddels bestaat het team van Yooker uit 16 getalenteerde helden met ieder hun eigen expertise en kennis over o.a. design/branding, web development, online marketing, SEO specialisten en strategie.

Innovatie, automatiseringen en technische oplossingen is iets waar onze harten sneller van gaan kloppen, en ook die van onze tevreden klanten. Wij werken voor diverse middel- en groot MKB bedrijven die samen met ons online willen doorgroeien.

Ons motto

“Samen online groeien!”, daar streven wij  naar.

Maak kennis met ons team

Eric

Eigenaar & Head of Sales

Met de kennis en ervaring in web development en online marketing adviseert Eric je graag over de mogelijkheden op online gebied.

Sander

Eigenaar & Head of Development

Onze creatieve duizendpoot op het gebied van webontwikkeling en design. Het woord probleem kent hij niet, er is altijd een oplossing.

Romy

Projectmanager

Het aanspreekpunt voor de klant, en houdt overzicht over alle projecten. Máár met haar kennis van online marketing geeft ze ook graag hierin advies.

Ties

Web developer

Ties versterkt ons op het volledige gebied van de website & webshop ontwikkeling. Hij houdt zich hierin bezig met zowel Wordpress als WooCommerce.

Xander

Web developer

Met oog voor detail zet Xander onze designs om in maatwerk websites en webshops. Hij kan overweg met zowel front-end als back-end development.

Bram F.

SEA specialist

Graag geeft Bram passend advies op strategisch niveau over hoe online advertising kan bijdragen aan het behalen van jouw bedrijfsdoelstellingen.

Iris

Projectmanager

Iris ondersteunt bij projecten, plant en organiseert taken en projecten. Ze zorgt samen met Romy voor overzicht en structuur.

Bent

Web developer

Bent houdt zich bezig met het development van diverse websites en webshops in Wordpress én Hubspot. Ook zorgt hij voor het onderhoud hiervan.

Sam

Webdesigner/Grafisch vormgever

 Opzoek naar nieuw logo, branding, drukwerk of diverse online designs? Sam zet elk idee om in een passende visuele uiting.

Coen

Marketing & communicatie

Coen ondersteunt ons door het bijhouden van onze Social media, SEO, SEA en blogs. Maar ook voert hij marketing werkzaamheden uit voor onze klanten.

Danny

Technische Support

Onze Office 365 support wordt verzorgd door Danny. Met zijn jarenlange kennis en ervaring op het gebied van ICT versterkt hij ons team.

Jasper

Web developer

Met oog voor detail zet Jasper onze designs om in maatwerk websites en webshops. Hij kan overweg met zowel front-end als back-end development.

Bram K.

Backend developer

Bram is als de motor achter een website of applicatie. Bram creëert en onderhoud de serverkant van dingen, waardoor alles soepel draait zonder dat gebruikers het merken.

Jimé

Webdesigner

Een site moet niet alleen fraai ogen, maar vooral ook toegankelijk & gebruiksvriendelijk zijn. Jimé maakt graag diverse online disigns voor apps , websites en/of webshops

Thijs

Designer

 Een site moet niet alleen fraai ogen, maar vooral ook toegankelijk & gebruiksvriendelijk zijn. Thijs maakt graag diverse online designs voor apps, websites en/of webshops.

Maurice

Fullstack developer

Maurice is als de dirigent van een digitaal orkest, die zowel de frontend als backend van een website of applicatie beheert.

Onze klanten zijn trots

Maar wij zijn net zo trots op het gerealiseerde website pareltje

En dat waarderen onze klanten met gemiddeld een 8,2 als rapportcijfer, en daar mag je ook zeker trots op zijn!

Nick Van der ven
Nick Van der ven
18:29 30 Nov 19
Ik heb bij Yooker mijn logo en visitekaartjes laten ontwerpen. Ik ben erg tevreden over de medewerking en resultaat. Bovendien erg snelle response bij eventuele vragen. Aanrader!
Dutch Cell Dogs
Dutch Cell Dogs
08:14 29 Apr 20
Top bedrijf! Voor onze stichting hebben ze een nieuwe website gebouwd. Denken goed mee en bij vragen kun je altijd bij ze terecht. Echt een aanrader!
Lieselotte Bürgi
Lieselotte Bürgi
08:19 14 Dec 20
Yooker is een professioneel en dynamisch team, dat altijd voor je klaar staat en super werk doet. Hele mooie site gemaakt. Yooker heeft al mijn wensen in de site en alle functionaliteiten aangepast. Verder hebben ze heel veel know-how en kunnen je ook goed adviseren. Een absolute aanrader!
Esmee Hermans
Esmee Hermans
16:10 05 Feb 21
Yooker heeft ons van begin af aan goed begeleid. We hadden zelf reeds erg concrete ideeën wat betreft uitstraling, inrichting, content en 'look en feel' incl 'moodboard' en kleurenstalen. Dit gaf een goede start voor Yooker en ze hadden snel onze wensen en eisen door. Ze hebben ons goed geadviseerd over welke stappen nu en later te nemen, zodat wij als startende ondernemer niet in zeven sloten tegelijk zouden lopen.Ook na de oplevering zijn ze snel en alert, ze reageren snel op mail, whatsapp en telefoon. Zonder extra kosten!
Inge Baken
Inge Baken
09:51 15 Mar 21
Bijzonder flexibele organisatie; snel, geduldig en heel goed georganiseerd!
Mario van Leeuwen
Mario van Leeuwen
14:08 15 Mar 21
Vanwege de niche waar in wij actief zijn hebben wij, eerlijk gezegd, met enige terughoudendheid de vraag voor een remake van onze website tweha.com bij Yooker neergelegd. Welnu, dat is gelogenstraft!De eerste ruwe versie blonk al direct uit van duidelijkheid, precies zoals wij het voor ogen hadden. En het ‘finetunen’ verliep ook zonder problemen. Vragen werden direct beantwoord, ervaring onzerzijds direct verwerkt met maar één doel: het verbeteren van het resultaat! En dat altijd zonder die vervelende ‘ja, maar…’En als ondernemer ervaar je de reacties nog meer positief als deze op zondagmiddag of ’s avonds om 22:30 uur middels Email of WhatsApp binnenkomen. Dit zijn ondernemers pur sang: 24/7 op zoek naar de oplossingen voor de klant.Een team ‘jonge honden’ die ik zonder meer kan aanbevelen. Wij gaan er in ieder geval mee verder!
Koen van Woerkum
Koen van Woerkum
17:57 02 Aug 21
Een hele bevlogen en meedenkende organisatie!Bij Yooker zijn ze bereid om mee te denken met de klant en hanteren ze een erg pragmatische aanpak. Dat zorgt er voor een partner gevoel in plaats van klant-leverancier relatie.
Nicky Slegers
Nicky Slegers
15:28 11 Sep 23
Ik wil iedereen waarschuwen voor deze partij!!!!!Als ik een nul kon geven zou dit beter passen. Heb ruim €18.000 betaald in 4 maanden tijd aan yooker het enige wat ik heb terug gekregen is een opeenstapeling aan fouten en loze beloftes denk hierbij aan deadlines die niet behaald worden foutieve zoekwoordenonderzoek. Landingspagina’s die zonder toestemming worden geplaatst die inhoudelijk kant nog wal raken. Ik heb een webshop die geen geen enkele euro heeft opgeleverd. Als je vervolgens hierdoor de samenwerking wil beëindigen krijg je een advocaat op je dak omdat je je laatste 3 termijnen terugboekt omdat het anders een schadepost van ruim €26.500 was geworden. Nu maanden later worden er subsidies ingetrokken die door yooker zijn aangevraagd destijds omdat aanvragen niet volledig waren. Maar zoals gewoonlijk wordt dit weer afgeschoven. Indien u twijfelt of hetzelfde hebt meegemaakt. Kunt u me contacten.Ik kan alle info met jullie delen. Nogmaals wees gewaarschuwd!!!
Rinske Van Kasteren
Rinske Van Kasteren
07:26 03 May 24
Sinds een paar maanden mag ik samenwerken met Yooker om het team verder te ontwikkelen naar de toekomst. Ik vind dit een zeer prettige en leuke samenwerking. Het is een jong, innovatief en professioneel team die altijd klaar staat voor haar klanten. Ze luisteren naar de klant wens en komen met nieuwe ideeën om tot het beste resultaat te komen.Daarnaast is er een prettige sfeer op de werkvloer waardoor het een leuk bedrijf is om mee samen te werken.Naast onze samenwerking hebben zij mijn bedrijf ook verder geholpen met de website en de bijbehorende teksten. Dit wordt op een duidelijke en behulpzame manier gedaan. Ik ben blij met het resultaat en zal de volgende keer zeker Yooker bellen.
Loesje Den Otter
Loesje Den Otter
10:08 18 Apr 24
Enorm vakkundig, snel in handeling en contact, zeer klantvriendelijk, top eindresultaat
Emma Van De Loo
Emma Van De Loo
19:20 12 Apr 24
Super goede service! Fijn bedrijf en erg hulpzaam! Zeker een aanrader voor een snelle en vriendelijke service! Zeer blij met het resultaat !
Kristy van der Heijden
Kristy van der Heijden
08:14 09 Jan 24
Yooker heeft mijn website gemaakt en ik ben heel tevreden over het einderesultaat én de weg daarnaartoe. Ik ben verrast door de creativiteit, professionaliteit, servicegerichtheid en flexibiliteit van het team van Yooker. Ze luisteren goed naar je wensen en doen er vervolgens alles aan om daarbij aan te sluiten. Ze zijn geduldig, denken in mogelijkheden en klanttevredenheid staat voelbaar hoog in het vaandel. Kortom, een hele goede ervaring met Yooker.
Bram Knapen
Bram Knapen
21:17 12 Nov 23
Jimé Perumal
Jimé Perumal
07:05 13 Oct 23
Als een langjarige klant en partner van Yooker kan ik met volledige tevredenheid spreken over de projecten die we hebben gerealiseerd. Yooker heeft zich neergezet als een zeer professioneel, gedreven en toekomstgericht webbureau.Wat Yooker echt onderscheidt, is hun vermogen om proactief met je mee te denken, waardoor samenwerken een waar genoegen is. Het is fijn om een webbureau te hebben zonder ticketsysteem, ze zijn altijd beschikbaar om vragen te beantwoorden en snel te schakelen. Yooker is niet alleen gericht op het heden, maar blijft zich voortdurend ontwikkelen en innoveren om de beste oplossingen te bieden.Kortom, Yooker is een waardevolle partner voor bedrijven die streven naar online succes en een sterke digitale aanwezigheid. Hun professionaliteit, toewijding aan kwaliteit, bereikbaarheid en vooruitstrevendheid maken hen een uitstekend webbureau. Ik kijk uit naar verdere succesvolle samenwerkingen met Yooker.
Leroy Meurs
Leroy Meurs
08:13 06 Oct 23
Fijne partij om mee samen te werken. Reageren snel, professionele aanpak en denken graag met je mee. Complimenten!
Hans-Bart Olijhoek
Hans-Bart Olijhoek
11:43 29 Sep 23
Enorm trots zijn we op de geweldige website die Yooker voor ons heeft gerealiseerd. Een zeer professioneel team van experts waarmee de samenwerking erg prettig is verlopen. Wij ervaren Yooker als flexibel, creatief en als een organisatie met zeer korte lijntjes. Bovenal is zij zeer goed in staat gebleken de daadwerkelijke behoefte van de opdrachtgever te doorgronden. Hartelijk dank voor dit mooie resultaat namens het gehele Van Santvoort Bouw team!
Frank
Frank
09:16 27 Sep 23
Als ICT partij zijn wij kritisch als het gaat over een development partij. Maar bij Yooker gevonden wat we zochten. Een partij die zijn afspraken nakomt en kwaliteit levert. Voor ons een superlogische keuze!
Maurice Veraa
Maurice Veraa
09:19 16 Aug 23
Al jaren (vanaf de start) een hele fijne samenwerking met Yooker en alle collega's. Altijd mooie strakke planning die na wordt gekomen, duidelijke communicatie én nog belangrijker; doen wat ze zeggen. Geen mooie praatjes, wél mooie resultaten. Nog vele jaren te gaan allen! 🙂
LTV Dommelen
LTV Dommelen
11:20 11 Aug 23
Marieke Corduwener
Marieke Corduwener
10:14 09 Aug 23
Ruim een jaar geleden ben ik terecht gekomen voor het bouwen van mijn website. Ik vond het vooral belangrijk dat er ingespeeld werd op wat bij mij en mijn bedrijf past en daarin een fijne samenwerking ontstaat. En dat bleek zeker waar te zijn. De gesprekken waren gemoedelijk en bij elke vraag of uitdaging waar ik nu tegenaan loop, word ik fijn geholpen en word er meegedacht waar er nog niet direct een oplossing voor is!
Niels Coolen
Niels Coolen
10:37 22 Jul 23
Bij Yooker terecht gekomen voor het vernieuwen van mijn bedrijfspagina. Goed geholpen, snelle en duidelijke communicatie en een geweldig eind resultaat! Kortom; erg tevreden en een aanrader voor iedereen die een strakke, overzichtelijke en nette webpagina kan gebruiken!
Tom Kooiman
Tom Kooiman
13:57 20 Jul 23
Hebben mij perfect geholpen met het opzetten van een goed draaiende website.Mijn website is geen standaard webshop, of informatieve website. Er zit een geheel geautomatiseerd systeem achter, opgezet door Yooker!Ik ben enorm goed op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen van de website.Enorme aanrader!
Aukje Schappin
Aukje Schappin
11:52 06 Jul 23
Ik vind het bijzonder fijn om als zzp'er voor Yooker te werken. Het team werkt aan allerlei toffe projecten en de afstemming verloopt altijd makkelijk (en gezellig). Leuk dat ik zo vaak bij mag dragen aan een mooi eindresultaat!
BoksheideBuiten
BoksheideBuiten
13:50 16 Jun 23
Op zoek naar een webbureau kwam ik in contact met Yooker, ik heb een goed intake gesprek met Eric en Rick gehad en mijn website is door Yooker overgenomen, in samenwerking hebben we mijn website opgesplitst in de versie waarin ik kan werken en het deel wat de IT ers onderhouden. Op naar de volgende stappen om de zichtbaarheid wereldwijd te maken.
Stichting Topsport for Life
Stichting Topsport for Life
08:55 16 Jun 23
Yooker is een professionele en ook sociale maarschappelijk partner die ons helpt met het bouwen van een totaal nieuwe website inclusief doneermogelijkheid.En wanneer er problemen of speciale wensen zijn wordt dit meteen door hun opgepakt en opgelost.Voor ons is Yooker een betrouwbare en bijzonder prettige partner die ons veel werk uit handen neemt waar wij zelf de kennis en tijd niet voor hebben!
Carl vd Heijden
Carl vd Heijden
07:11 15 Feb 23
Zeer professioneel en betrokken webbureau. Weten je wensen exact om te zetten naar een concrete website. Alles is mogelijk en de samenwerking is top. Super tevreden en echt een aanrader voor als je een kwalitatieve website wilt die voor je spreekt!
peter van der Graaf
peter van der Graaf
15:12 18 Jan 23
Het platform schrijf-punt-online moet de plek worden om online creatief te schrijven. En de basis voor die website is door Yooker prima gelegd. De mensen bij Yooker denken mee, weten snel wat je bedoelt en zijn vervolgens in staat om dat naadloos te maken. Dit is precies wat je verwacht bij Full Service! Het zijn echt partners op het gebied van het ontwikkelen van websites en ze zijn enorm vaardig om allerlei applicaties en voorzieningen in te bouwen in je site. En het zijn ook nog eens hele leuke mensen!
Ronald de Haas
Ronald de Haas
13:36 03 Nov 22
Very good experience with Yooker. High quality work, fast and flexible.
Dr. Travis Corcoran
Dr. Travis Corcoran
11:03 03 Nov 22
Ad Schoenmakers
Ad Schoenmakers
08:53 19 Oct 22
Dank voor de mooie website die jullie voor ons ontwikkeld hebben. Prettige communicatie en superfijne samenwerking.
Passoen Peigham
Passoen Peigham
09:17 24 Aug 22
Ik heb mijn webshop cadeaumatch.nl laten bouwen door Yooker. Het is een moeilijke website met veel custom gebouwde elementen. We hebben wat vertraging opgelopen, maar ik ben erg tevreden met het eindresultaat. Wat me vooral aanspreekt aan Yooker is dat ze een goed product willen aanleveren. Ook als dit bijvoorbeeld betekent dat ze na oplevering nog iets moeten veranderen. Ze kunnen goed meedenken en oplossingen bedenken wanneer bestaande systemen, in dit geval Wordpress, iets niet precies toelaten zoals jij het wilt. En ze hechten waarde aan de relatie waardoor je een samenwerking voor lange termijn met ze kunt aangaan.
GriTech, voor Agri en Techniek
GriTech, voor Agri en Techniek
14:33 27 Jun 22
Yooker heeft een nieuwe website alsook diverse drukwerken gemaakt. Er is veel kennis van zake en met korte lijntjes wordt er snel en effectief gewerkt. Alle opleveringen waren direct naar wens en passend bij de vraag. Heel blij met de resultaten tot dusver. De laatste puntjes op de I voordat de oplevering plaatsvind maar nu dus al dik tevreden. Ik zou Yooker iedereen aanraden. no-nonsence brabantse nuchterheid wat prettig werkt.
Anneke Houbraken
Anneke Houbraken
07:24 21 Jun 22
Het eerste gesprek met dit bedrijf was prettig en aangenaam. Geen gladde verkooppraatjes, maar gewoon eerlijk en oprecht. Ik heb goed contact gehad met meerdere personen in deze organisatie en stuk voor stuk netjes en behulpzaam. Geen vraag was teveel moeite. Erg blij met het resultaat! Een simpele webshop om mijn producten ook online te kunnen verkopen. En simpel hoeft er niet goedkoop uit te zien 😉 Het is prachtig geworden met de professionele touch! Dankjewel voor de goede start en op naar een jarenlange samenwerking!
W. Bertens
W. Bertens
09:00 13 May 22
Wij hebben de samenwerking met Yooker als zeer prettig ervaren. Vanaf de start tot oplevering is er een duidelijke communicatie, de lijntjes zijn kort. Gedreven mensen werken aan je toekomstige online winkel. Voor het beste resultaat.
Patrick Hendriks
Patrick Hendriks
13:14 28 Apr 22
Na de vlotte oplevering van mijn website zijn we aan de slag gegaan met mijn online marketing en SEO. Door de concurrentie van een aantal grote namen in mijn markt was het van belang dat mijn website goed gevonden zou gaan worden. Yooker heeft me het hele proces meegenomen en is begonnen met een zoekwoorden-onderzoek. Hierin kwamen allerlei interessante zoekwoorden naar voren die mij zeer hebben geholpen met mijn online vindbaarheid.Na het zoekwoorden onderzoek hebben we de mogelijkheden besproken en is het team van Yooker aan de slag gegaan met verschillende technieken voor het optimaliseren van de SEO.Zo hebben ze bijvoorbeeld landingspagina's en blogartikelen geschreven.De resultaten hiervan zijn super, mijn blog artikelen komen vaak bovenaan in Google en ik zie dat er hierdoor meer verkeer op mijn website komt en daaruit meer omzet.Ook heb ik een stukje van mijn marketing uit handen gegeven aan Yooker, ze hebben ervoor gezorgd dat ik in een aantal maanden meer volgers, betrokkenheid en vooral meer online verkopen heb kunnen bereiken.Ik ben heel blij met deze service en zou daarom Yooker ook zeker aanbevelen aan andere ondernemers!
Peter Tuijtelaars
Peter Tuijtelaars
09:44 15 Apr 22
Top! Maken mijn wensen inzichtelijk en meetbaar. Korte lijntjes en goede service.
Phil Van den broek
Phil Van den broek
13:50 28 Mar 22
Duidelijk, professioneel bedrijf met een team wat altijd voor je klaarstaat! Erg tevreden over de service die ze bieden. Zij hebben bathgeldrop.nl voor ons gebouwd.
Frank Sol
Frank Sol
09:37 16 Feb 22
Yooker heeft voor mijn bedrijf SPOT Energie de website gebouwd. Het gehele proces verliep vlekkeloos en wij zijn super blij met het eind resultaat.Ik kan voor iedereen Yooker aanbevelen!
Sinterklaas in Valkenswaard
Sinterklaas in Valkenswaard
13:40 25 Oct 21
Marijn Kersten
Marijn Kersten
09:05 04 Aug 21
Mark van den Dungen
Mark van den Dungen
10:13 02 Aug 21
Isitec International
Isitec International
07:31 19 May 21
Essie van der Zanden
Essie van der Zanden
17:02 06 Feb 21
marcel box
marcel box
13:38 22 Dec 19
Een aanrader. Yooker heeft voor ons een mooie en duidelijke website gemaakt. Ze hebben al onze wensen kunnen verwerken in de website. Zijn altijd bereikbaar, en ook snel met het oplossen van problemen.
Sander van den Eijnden
Sander van den Eijnden
11:24 02 Nov 19
Top bedrijf! Yooker heeft voor mij een site gemaakt precies zoals ik hem wou hebben. De site ziet er zeer netjes uit, contact verliep ook vlot en er werd goed meegedacht. Kortom een aanrader!
Jelle W
Jelle W
08:00 05 Apr 18
Pieter van Empel (Pieter)
Pieter van Empel (Pieter)
07:12 05 Apr 18
Volgende beoordelingenjs_loader