Wie is de klant?

Jansen Beregeningstechniek richt zich op installatie en onderhoud van : tuinberegening, manege-/ rijbaan beregening, sportveldberegening, water zuiver installaties, aanverwante artikelen en diensten. Ze bieden vele mogelijkheden op het gebied van beregeningssystemen en zijn nu deze webshop begonnen als verlengstuk van hun carrière.

Dit project in het kort.

N

Moderne & overzichtelijke webshop

N

Actief filter- en sorteersysteem

N

Uitgebreide zoekfunctie met direct live resultaten

N

Zelf te beheren FAQ module

N

Mogelijkheid tot aanmaken van productpakketten

Yooker Website Dashboard Blog

Het proces.

Janssen beregeningstechniek zocht een partij die hun huidige webshop in een modern jasje kon steken. Na een fijne brainstormsessie kwamen we al snel met de ideeën voor het nieuwe unieke webdesign. Aansluitend op het design zijn we vlot aan de slag gegaan met de verdere ontwikkeling en hebben we een weer een prachtige webshop op mogen leveren.

Brainstormsessie

Webdesign

Ontwikkeling webshop

SEO optimalisatie

w

Oplevering van de webshop

De uitdaging.

De uitdaging was om de gehele huisstijl van Jansen in een modern jasje te kunnen steken en dit uit te dragen in de nieuwe webshop. Door eerst samen te brainstormen en alle wensen te bespreken ging dit proces erg vlot. Om een vlotte livegang te realiseren waarin alle producten op een juiste manier in de webshop worden getoond is in overleg met de klant bepaald hoe deze moeten worden vormgegeven, uiteindelijk heeft Jansen ons overzichtelijke sheets aangeleverd die wij aansluitend hebben geïmporteerd in de webshop. Zo was de webshop snel gevuld en kon het project tevreden worden opgeleverd.

Yooker Website Dashboard Blog

De aanpak.

Brainstormsessie
Allereerst hebben onze designer en onze hoofd developer samen met de klant gezeten om alle ideeën door te spreken.
Ontwerpen van het webdesign
Na een succesvolle brainstormsessie is onze designer aan de slag gegaan om het unieke webdesign te gaan maken voor Jansen beregeningstechniekshop. De klant heeft vanuit ons de mogelijkheid gekregen om feedback door te geven op het eerste design, dit hebben we verwerkt en zo zijn we snel tot een definitief webdesign gekomen.
Ontwikkeling framework & functionaliteiten
Na het akkoord op het webdesign zijn we meteen gestart met de ontwikkeling en het inrichten van de hostingserver. De webshop beschikt over diverse functionaliteiten zoals: formulieren, zelf te beheren FAQ, automatische facturen, actief filter- en sorteersysteem en nog veel meer.
SEO inrichten en eindoplevering
Een zorgvuldig opgebouwde SEO-structuur is van groot belang voor de prestaties op het web. Denk hierbij aan de online vindbaarheid in de organische zoekresultaten van zoekmachines alsmede de optimalisatie voor advertentie relevantie. Met ons SEO-installatiepakket ben je compleet ingericht om direct een sterke SEO-score op te bouwen, zo hebben we dus ook van Jansen gezorgd dat dit allemaal juist staat.
Yooker Website Dashboard Blog

Het resultaat.

De klant is erg blij met het resultaat en natuurlijk zijn wij dat ook. Bekijk dan ook snel de webshop voor het resultaat.