Wordt beter vindbaar en scoor hoger in Google met ons SEO startpakket.

Scoren in Google voor een scherp tarief.

Heb je geen groot budget, maar wil je toch beter zichtbaar en vindbaar zijn in zoekmachines zoals Google en Bing? Dan biedt ons SEO startpakket de uitkomst!

Wanneer je website is geoptimaliseerd voor zoekmachines, zal je website hoger scoren in Google. Met behulp van zoekmachine optimalisatie zorg je voor een betere organische (gratis) positie in de zoekresultaten. Een hogere positie in Google betekend meer verkeer, meer leads, meer aankopen en meer conversies.

seo-startpakket,seo,seo-strategie,zoekmachine optimalisatie,zoekwoordenonderzoek,linkbuilding,local seo,mobile seo

Compleet SEO Startpakket voor een goede SEO-basis.

Heb je geen groot budget, maar wil je toch aan de slag met zoekmachine optimalisatie? Met ons SEO-Startpakket heb je direct een sterke basis voor jouw SEO-strategie.
Bekijk hier onze andere pakketten $

N

Alle Google modules koppelen en instellen

N

Website SEO scan

N

Sitemap koppelen aan Google Search Console

N

SEO Meta-instellingen

N

Mobile SEO

N

Speedtest & prestatiecheck

N

Yooker SEO tool

N

SEO Analyse & rapportage

yooker website meeting 5

Google geoptimaliseerd en klaar om organisch gevonden te worden.

Met ons SEO-Startpakket ben je in één keer klaar om organisch gevonden te worden in de zoekmachines. Organisch betekend, niet betaald dus gratis! Om een sterke basis te creëren melden we je website of webshop aan bij de grote zoekmachines, Google en Bing.

Er wordt een Google Mijn Bedrijf & Google Maps profiel geregistreerd, Search Console en Analytics worden gekoppeld en er worden sitemaps ingesteld die iedere nieuwe pagina automatisch aanmeld bij Google.

Alles in één keer goed ingesteld.

Voor slechts € 289,- stellen we op 1 dag alles voor je in, en koppelen je website aan alle SEO-platforms zoals Google Mijn Bedrijf, Google Search Console, Google Analytics en zorgen dat je zichtbaar bent op Google Maps.

Meerwaarde van een goede basis.

Wanneer je een website laat maken is de website klaar, maar dan is deze (meestal) nog niet geoptimaliseerd voor SEO. Het goed gevonden worden in de gratis zoekresultaten van zoekmachines, ofwel organisch gevonden worden is een doorlopend proces. Veel ondernemers besteden te weinig tijd aan optimalisatie. Daarom bieden wij aan om alles eenmalig optimaal in te stellen voor een schappelijke prijs waardoor het hierna gemakkelijk bij te houden is.

100% transparant en persoonlijk.

Wij vinden het erg belangrijk dat jij altijd inzicht hebt in de resultaten. Bij veel andere bureau’s krijg je nauwelijks of geen inzicht in de werkwijze en resultaten. Bij ons staat persoonlijk contact en een transparante communicatie hoog in het vaandel!

Je krijgt inzicht in alle tools die we gekoppeld hebben zoals Google Mijn Bedrijf, Google Search Console en Google Analytics. We voegen je e-mailadres toe, zodat je zelf kan zien hoe we alles hebben ingesteld, en je hebt altijd inzicht in je bezoekersverkeer.

SEO Tool van Yooker

Wil je zelf aan de slag gaan met zoekmachine optimalisatie zoals bijvoorbeeld het zelf instellen van de SEO-Meta instellingen, Afbeelding SEO en social media SEO? Dat kan met onze SEO tool. Deze wordt simpelweg geïnstalleerd op je website, en hiermee kun jij zelf SEO instellen voor pagina’s berichten, projecten of je media galerij.

De voordelen van SEO bij Yooker.

Onze SEO specialisten voorzien jouw van een goede SEO strategie.

N

Eerlijk advies waar je op kan bouwen

N

Persoonlijke aanpak en transparante communicatie

Je kunt ons 7 dagen in de week bereiken voor vragen en / of support.

N

Bereikbaar via mail, telefoon en whatsapp

N

Support op afstand met TeamViewer

i

Een persoonlijke service zoals je die mag verwachten!

N

Geen kleine lettertjes of wurgcontracten

N

Ons kantoor is 6 dagen in de week geopend.

Dit zijn ondernemers pur sang!
Vanwege de niche waar in wij actief zijn hebben wij, eerlijk gezegd, met enige terughoudendheid de vraag voor een remake van onze website tweha.com bij Yooker neergelegd. Welnu, dat is gelogenstraft! De eerste ruwe ...
Lees meer
Mario van Leeuwen
Tweha
Vanwege de niche waar in wij actief zijn hebben wij, eerlijk gezegd, met enige terughoudendheid de vraag voor een remake van onze website tweha.com bij Yooker neergelegd. Welnu, dat is gelogenstraft! De eerste ruwe versie blonk al direct uit van duidelijkheid, precies zoals wij het voor ogen hadden. En het ‘finetunen’ verliep ook zonder problemen. Vragen werden direct beantwoord, ervaring onzerzijds direct verwerkt met maar één doel: het verbeteren van het resultaat! En dat altijd zonder die vervelende ‘ja, maar…’ En als ondernemer ervaar je de reacties nog meer positief als deze op zondagmiddag of ’s avonds om 22:30 uur middels Email of WhatsApp binnenkomen. Dit zijn ondernemers pur sang: 24/7 op zoek naar de oplossingen voor de klant. Een team ‘jonge honden’ die ik zonder meer kan aanbevelen. Wij gaan er in ieder geval mee verder!
Dit zijn ondernemers pur sang!
Mario van Leeuwen
Tweha
Bijzonder flexibele organisatie.
Bijzonder flexibele organisatie; snel, geduldig en heel goed georganiseerd!
Inge Baken
Bedrijfsarts op maat
Bijzonder flexibele organisatie; snel, geduldig en heel goed georganiseerd!
Bijzonder flexibele organisatie.
Inge Baken
Bedrijfsarts op maat
Vanaf het eerste moment een top samenwerking!
We doen nu zo'n 6 maanden zaken met Yooker, vanaf het eerste moment een top samenwerking! Ze hebben een prachtige website (hermansblokhuizen.nl) afgeleverd, en de service daarna is misschien zelfs nóg beter. Met alle ...
Lees meer
Olivier Hermans
Hermans Blokhuizen
We doen nu zo'n 6 maanden zaken met Yooker, vanaf het eerste moment een top samenwerking! Ze hebben een prachtige website (hermansblokhuizen.nl) afgeleverd, en de service daarna is misschien zelfs nóg beter. Met alle vragen kunnen we terecht, en we krijgen hier meteen een antwoord op. Geen moment spijt gehad van onze keuze om de website door Yooker te laten maken! Dikke aanrader!
Vanaf het eerste moment een top samenwerking!
Olivier Hermans
Hermans Blokhuizen
Een aanrader!
Een aanrader. Yooker heeft voor ons een mooie en duidelijke website gemaakt. Ze hebben al onze wensen kunnen verwerken in de website. Zijn altijd bereikbaar, en ook snel met het oplossen van problemen.
Rianne Box
Camperverhuur
Een aanrader. Yooker heeft voor ons een mooie en duidelijke website gemaakt. Ze hebben al onze wensen kunnen verwerken in de website. Zijn altijd bereikbaar, en ook snel met het oplossen van problemen.
Een aanrader!
Rianne Box
Camperverhuur

Onze klanten beoordelen ons met een...

4,9 / 5

4,9 / 5