University of Me
Voor University of me hebben wij een nieuwe website én webshop in 1 gemaakt. Ook hebben we naar wens van University of me een koppeling voor een e-learning systeem gerealiseerd. Via de website kan je jezelf makkelijk registreren, inloggen en aan de slag met het e-learning systeem. De website heeft een kleurrijke en speelse uitstraling gekregen waarmee het Positieve Psychologie Programma van University of me goed uitgelicht wordt.
N

Koppeling met e-learningplatform

N

Koppeling met Exact Online

N

Zelf te beheren producten

Kleurvol & koppelingen op maat

Wanneer je de website van University of me bezoekt, valt het kleurrijke en unieke design al snel op. Via de knoppen bovenin kun je gemakkelijk jezelf registreren en meteen een keuze maken uit het aanbod cursussen. De website fungeert ook als webshop waardoor je meteen je bestelling kunt plaatsen voor de cursus die je wilt volgen. Vervolgens kun je jezelf inloggen en aan de slag met je cursus via het door ons gemaakte e-learning systeem. University of me heeft dus de website, webshop en e-learning laten combineren in één totaalpakket.

University of Me

Een gelukkig en succesvol leven in vrijheid is echt mogelijk zodra je leert om je iedere dag beter te voelen dan de dag ervoor. Het is een kwestie van meer grip krijgen op je eigen gedachten. Al meer dan 15 jaar lang brengen zei mensen in contact met de kracht van hun gedachten, communicatie, hun drijfveren en hun gedrag. Het Positieve Psychologie Programma (PPP) bevat alle kennis en wijsheden die zei in al die jaren hebben opgedaan.

Loading...