Ink & Iron Tattoo

Voor deze tattoo shop hebben wij een moderne website ontwikkeld met een uitgebreid media portfolio. Deze tattoo artiest kan zelf eenvoudig zijn portfolio bijhouden, categorieën toevoegen en foto’s bewerken. Voor bezoekers is het overzichtelijk gemaakt om door de foto's te gaan, en deze eventueel te delen op Social Media. Ook kunnen bezoekers via het contactformulier meteen een afspraak plannen of eventuele vragen stellen.
N

Media portfolio

N

Interactief formulier

N

Social Media knoppen

reijnders accountants in header

Opvallend & modern.

Het ontwerp van Ink & Iron Tattoo moest modern zijn, maar ook opvallen. Door te werken met een donkere achtergrond en felle accent kleuren te gebruiken hebben we dit voorzien. De klant heeft de mogelijkheid om in te loggen in ons dashboard en het website verkeer te zien met behulp van statistieken en het media portfolio te beheren.

Ink & Iron Tattoo.

Een aantal jaartjes geleden is de eerste en nog steeds enige tattooshop van Westerhoven geopend genaamd Ink & Iron Tattoo. Ink & Iron werkt volledig volgens de strenge GGD eisen en heeft hiervan ook alle benodigde vergunningen.

Je kunt met een eigen idee of ontwerp komen, waarna Ink & Iron een unieke tattoo voor je kan ontwerpen en zetten natuurlijk. Ink & Iron werk uitsluitend op afspraak.