DKM solutions
Bij DKM Solutions hebben ze meer dan 15 jaar ervaring en deskundigheid op gebied van hardware, software, service en support van document management systemen. Wij kregen de vraag om een nieuwe website te maken voor DKM Solutions en deze specifiek te richten op één product, namelijk de gave e-STUDIO superheld printer! Ook hebben we een zoekwoordenonderzoek gedaan en de resultaten hiervan geïmplementeerd door het schrijven van blogs en creëren van landingspagina's.
N

Uniek design

N

Gericht op 1 product

N

Modern

Gericht op één bepaalde printer

Omdat de nieuwe website van DKM Solutions gericht is op één printer was het voor ons belangrijk deze dan ook goed in de spotlight te zetten. Door op deze website een superhelden thema te gebruiken is dit ons goed gelukt. Namelijk met de gave e-STUDIO superheld printer! Door verschillende superheld elementen toe te voegen hebben we een mooie product website kunnen maken.

Aanpak en het proces

Na het bepalen van een thema kwamen onze creatieve webdesigners met het concrete design en zijn we aan de slag kunnen gaan met het technisch gedeelte. Onze developers hebben het design tot leven laten brengen met verschillende technische kneepjes en animaties. We hebben de klant meegenomen in het gehele proces en zo de website tevreden opgeleverd. Ook zijn we een zoekwoordenonderzoek gestart. Met de resultaten uit dit onderzoek zijn we aan de slag gegaan met het creëren van landingspagina’s en verschillende blogs voor een nog betere online zichtbaarheid.

Loading...