Box Camper Verhuur

Voor Box Camper Verhuur te Bergeijk hebben wij een website ontwikkeld waarbij het voor de bezoekers mogelijk is om vanaf de homepage te zoeken naar beschikbare campers. Met een kalender bij iedere camper, kan de bezoeker zien of en wanneer de camper is verhuurt of beschikbaar is. Ook kunnen zij direct een beschikbare datum aanklikken, hun gegevens invullen en de camper reserveren.
N

Online boekingssysteem

N

Ingebouwde facturatiemodule

N

Online kalender overzicht

reijnders accountants in header

Overzichtelijk & Betrouwbaar.

Door een ingebouwd boekingssysteem is het eenvoudig voor de eigenaren van dit bedrijf om de verhuur periodes in kaart te brengen per camper. Door in te loggen via ons dashboard worden statistieken zichtbaar, en kunnen de reserveringen worden bevestigd. Met de ingebouwde facturatie module kan de klant eenvoudig en snel een factuur sturen. Bij deze mail zit automatisch een betaal-link om online de factuur te betalen.

Box Auto & Camperverhuur.

Box Camper Verhuur is een verhuur bedrijf gelegen in Bergeijk. Ze verhuren verschillende soorten campers, het gehele jaar door.

Het aanbod is zeer divers, van de wat kleinere campers tot aan volledig uitgeruste campers waar je met 4 personen in kunt overnachten.